Yacht Fit

volkswagen

passat gt/e

Jurjen Frankena

Het was prettig zaken doen met Auto Siero: klantgericht, klantvriendelijk, een vlot verloop van het aankooptraject en je betaalt een eerlijke prijs voor wat je koopt. Echt een aanrader!

Opel

Zafira

Karin van Bussel

Wat een spontane en bedreven verkopers, het contact vonden wij zeer plezierig. Het is daarnaast een kundig en goed georganiseerd bedrijf. Ga zo door!

Volvo

V60

CG

Een paar maanden geleden een auto gekocht,
na een aantal weken enkele mankementen die dankzij mijn garantiepakket uitstekend zijn verholpen. Transparant bedrijf met goede service!

Ford

Focus

Paul

Gekocht 17 januari met 4 maand garantie op motor & versn.bak *na 2 mnd brommend geluid uit motor-pas na 2 weken ingepland werkplaats-niets kunnen vinden, brommend geluid nog steeds *na 13 weken... Gekocht 17 januari met 4 maand garantie op motor & versn.bak *na 2 mnd brommend geluid uit motor-pas na 2 weken ingepland werkplaats-niets kunnen vinden, brommend geluid nog steeds *na 13 weken storing motormanagment & esc storing-pas na 8 dgn ingepland werkplaats-niets kunnen vinden *op dag van ophalen werkplaats (14 weken) storing motormanagment & koppeling storing-pas na 24 dagen ingepland werkplaats -advies koppelingplaten & drukgroep vervangen.
Reactie Auto Siero: 4 mnd garantie nu verstreken & storing valt niet onder motor/versn.bak.
Voorstel: uit coulance reparatie 50/50 uitvoeren.
1. vanaf begin storingen gehad (niets kunnen verhelpen)
2. laatste storing ruim voor termijn.
3. koppelingsplaten vallen wel degelijk onder motor/versn.bak.
Conclusie: stelletje quasi snelle polderboys die auto’s opkopen, poetsen en doorverkopen met weinig knowhow en service. (Wel met mooie verkooppraatjes op “you tube” filmpjes?)
Ikzelf wil er niets meer mee van doen hebben en heb de reparatie inmiddels bij een erkend bedrijf laten uitvoeren. Bleek uiteindelijk niet de koppelingsplaten & druk-groep maar vervuiling in versn.bak te zijn!
Eerste en gelijk laatste auto gekocht bij Auto Siero!
Advies: betaal een paar honderd euro meer voor goede service/betrouw-baarheid/kennis!

Opel

Insignia

E. Timmerman

Erg goed en vriendelijk. To the point. Flexibel in afspraken.

Peugeot

2008

Nick

Fijne communicatie, transparant, komen afspraken na.

Fijne communicatie, transparant, komen afspraken na.

Nadat de auto mijn interesse had gewekt op hun site, heb ik de volgende dag telefonisch contact gezocht om te vragen of de auto nog beschikbaar was voor een proefrit.
Roy regelde dat de auto voor ons klaar zou staan en dat wij die dag nog een proefrit konden maken (wonen namelijk niet in de buurt 1.5uur rijden)

Maar het was het waard, het ontvangst was prettig, mannen die verstand hebben van auto's en hier transparant in zijn ook in de herkomst van de auto.

Oja en de proefrit in de auto maakt de 1.5uur rit nog eens extra waard;)!!

Zoals Frank op het filmpje al zei de "dikste BMW X5 X40e iPerformance" op dit moment in NL te koop. Hij waarschuwde al 'als je een proefrit gaat maken dan ben je verkocht'

Na de proefrit waren we inderdaad verkocht. 'S maandags de papieren in orde gemaakt en een week later konden de auto ophalen.

Auto is afgeleverd volgens de vooraf afgesproken afspraken en in nieuwstaat opgepoetst.

Inmiddels rijden ik al meer dan een week met een brede glimlach achter het stuur rond in onze nieuwe auto.

Klasse mannen ga zo door.

BMW

X5 X40E IPERFORMANCE

Marc de Lange

Geweldig

Mercedes

C350

Isabelle

Fijn geholpen, komt vertrouwenswaardig over

Citroen

DS3

Michel

Auto Siero prima bedrijf,onlangs mijn 2e auto bij hun gekocht,wat is afgesproken komen ze ook na

Vw

Passat highline