H. van Schaik

Ondertussen de 5e auto die we van Auto Siero afnemen. Deze keer via een zoekopdracht. Auto Siero heeft een zeer goede auto gevonden, die bij onze wensenlijst aansluit.

Opel

Astra tourer

Erik

Enthousiaste, klantgerichte firma

Mercedes

350E

info@hetachterhuis.nl

De negende auto die ik hier haal en als ik een tiende nodig heb ga ik er weer heen. Zeer aan te bevelen. Vriendelijke service en wederom goed geholpen, dit keer door de volgende generatie Siero's.

Mercedes

350E

Geertsma

Fijn bedrijf. Goede service!

Volvo

V 60 cross country

Mark van Berkum

Onlangs hebben wij hier een auto gekocht en de hele afhandeling (inclusief het oplossen van een paar kleine probleempjes) was naar volle tevredenheid.

BMW

X5

Audi

Super geholpen met de aanschaf van de nieuwe auto. Van begin tot eind. En zeer enthousiaste verkoper die zelfs persoonlijk video boodschap stuurde!! Mannen ga zo door.

Audi

A4

Mark

Vriendelijk personeel, goede service, komen afspraken naar.

Goed gesprek en lekker bakkie koffie.
Auto Siero was me goed van dienst zowel tijdens koop als via de service. Vriendelijk personeel, goede service, komen afspraken naar.

Goed gesprek en lekker bakkie koffie.
Auto Siero was me goed van dienst zowel tijdens koop als via de service.
Professioneel team met mensen en zal zeker een 2e keer met hun in zee gaan.

Ga zo door!

Peugeot 308

Stationwagon

Bram

Auto is erg netjes afgeleverd. Zelf met de corona regels zijn we netjes behandeld.

Volkswagen

Passat

R.E. GEERLINGS

Mijn ervaring met de firma Auto Siero is zeer goed.
Dit begin al bij het eerste contact waarbij ik een goed bod kreeg op mijn auto die ik in wilde ruilen, een correct bod.
Ook na de...
Mijn ervaring met de firma Auto Siero is zeer goed.
Ook na de proefrit een goede afspraak gemaakt en een snelle levering , de wagen werd na controle apk en grote beurt netjes gepoetst thuisgebracht.
Al met al een goede ervaring.

Hyundai

Tucson

Z van der Veen

Klantvriendelijk en een goede service

Renault

Megane