S. Schukking

Zeer netjes behandeld. Geen praatjes, gewoon netjes en zakelijk.

Nissan

Qashqai

Hofmeijer

Service gericht jong bedrijf

Audi

A3 sportback etron

Gerard

Erg vriendelijk ontvangen en geholpen met het bekijken van een aantal occasions. Uiteindelijk toch op de auto gevallen waarvoor wij kwamen kijken een Renault Megane LT van 2018. Wij zijn naar huis... Erg vriendelijk ontvangen en geholpen met het bekijken van een aantal occasions. Uiteindelijk toch op de auto gevallen waarvoor wij kwamen kijken een Renault Megane LT van 2018. Wij zijn naar huis gereden met een prachtige auto waar wij zeer trots op zijn, vriendelijk geholpen en tevreden klanten.

Merk:

Peugeot Megane Limted Edition.

Megane.

Siero

Il. Maandag 12 oktober een auto gekocht, die ik woensdag 14 oktober kon ophalen. Wat een goede service bij Siero. Een mooie inruil voor mijn auto gekregen en de nieuwe ziet er echt als nieuw uit.... Il. Maandag 12 oktober een auto gekocht, die ik woensdag 14 oktober kon ophalen. Wat een goede service bij Siero. Een mooie inruil voor mijn auto gekregen en de nieuwe ziet er echt als nieuw uit. Wat wil je met een km stand van 24000km en slechts twee jaar oud!

Citrôen C3

C3 82 pk

Irene

Heel erg goed, komen de gemaakte afspraken gewoon goed na. Geen goedkope verkooppraatjes, gewoon duidelijk en helder verhaal.

Renault

Clio

Giles Crofts

Zeer goed en persoonlijk service

BMW

X5 xdrive 4.0e

Schouten

We werden goed ontvangen met een lekker bakje koffie
Alles werd besproken en mochten gelijk een rondje rijden

Mazda cx5

Cx5

Klaas / Algold

AutoSiero geeft op de website al behoorlijk veel informatie, waardoor je, als je er heengaat, niet voor verrassingen komt te staan. Het aanbod is best groot, dus keus genoeg.
Nadat ik was...
Nadat ik was wezen kijken kreeg ik dezelfde dag een persoonlijk video van Roy waarin hij de auto nog eens presenteerde; vond ik best bijzonder.
De deal was uiteindelijk snel gemaakt en en kleine week later stond de auto keurig gepoetst, behalve de binnenkant van de voorruit, klaar.
Nu, een week en ruim 1000 km later, kan ik alleen maar zeggen dat ik dik tevreden ben.

Volvo

V60

Sylvester

Fantastisch! Gezellige en soepele afhandeling

Vw

Golf

Nouzhat Ali Niyaz

Great and professionally handled my request

Volkswagen

Jetta