De Raad

Klantvriendelijk, attent en behulpzaam. Goede informatie via de website

volvo

xc 60

Willem Slager

No-Nonsens aanpak, eerlijk en transparant. Fijn zaken doen met vlotte en plezierige service. Aan te bevelen!

Volvo

V70

Sander

Uiterst deskundig voor een goede prijs

Volkswagen

Golf GTE

Jan

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Openstaande punten direct afgehandeld.We hebben inmiddels meer dan probleemloos 10.000 km met de auto gereden. Wij zouden er zo weer een auto kopen.

Nissan

Qalshqai

Edwin

Duidelijke communicatie. Je krijgt voor het ophalen van de auto een filmpje. Bij aflevering viel mij op, dat de auto zeer goed was gepoetst en er als door een ringetje te halen uitzag. Vlotte... Duidelijke communicatie. Je krijgt voor het ophalen van de auto een filmpje. Bij aflevering viel mij op, dat de auto zeer goed was gepoetst en er als door een ringetje te halen uitzag. Vlotte service en zeer klantgericht. Kort na aanschaf een probleem met de katalysator, deze is zonder problemen vervangen.

Ford

Focus

Ray

Super auto gekocht

Mercedes e Cabrio 2015

E

Steven van Dijk

De proefrit en het verkoopgesprek vonden wij heel prettig gaan. Ze namen echt de tijd ervoor en gaven ons ook alle ruimte om te overleggen. Verder goede uitleg over de herkomst van de wagen. Goede... De proefrit en het verkoopgesprek vonden wij heel prettig gaan. Ze namen echt de tijd ervoor en gaven ons ook alle ruimte om te overleggen. Verder goede uitleg over de herkomst van de wagen. Goede deal bedongen vinden wij dus prettige ervaring. Bij het ophalen van de auto was het allemaal iets gehaaster, verkoper was steeds in gesprek met andere klanten of aan de telefoon. Gaf ons een beetje de indruk het allemaal even snel tussendoor te regelen. Voor een auto van bijna 10k had het prettig geweest als de verkoper even de tijd had gehad om ons wat relaxter te helpen. Misschien waren ze heel druk op dat moment maar was helaas een beetje chaotisch. Al met al toch zeer tevreden met de auto en de algemene behandeling van ons als klant. In de toekomst komen we hoogstwaarschijnlijk terug voor een andere wagen.

Renault

Grand Espace 1.5dci

Thibault

Quick reaction, customer oriented. I say, I do principle > top !

VW

Golf

André

Jonge occasion gekocht, mooie prijs en supergoede service. Na aflevering nog een paar kleine puntjes aan de auto maar die mocht ik bij mijn lokale garage laten repareren en alles werd snel vergoed

Mini

clubman

Iris Ortelee

Een mooie auto gekocht bij Roy van Auto Siero. Communicatie en service zijn top! Ook na wat kleine problemen met de auto werden we erg goed geholpen, er wordt duidelijk met je meegedacht. Zeker een... Een mooie auto gekocht bij Roy van Auto Siero. Communicatie en service zijn top! Ook na wat kleine problemen met de auto werden we erg goed geholpen, er wordt duidelijk met je meegedacht. Zeker een aanrader!

Volvo

V60