Martijn

Via goede reviews bij Auto Siero terecht gekomen en dat maken ze zeker waar. Enthousiaste verkoper die veel over de auto kon vertellen en na de aankoop van mijn Volvo waren er een paar kleine... Via goede reviews bij Auto Siero terecht gekomen en dat maken ze zeker waar. Enthousiaste verkoper die veel over de auto kon vertellen en na de aankoop van mijn Volvo waren er een paar kleine probleempjes die direct kosteloos zijn opgelost. Goede service en ik raad Auto Siero zeker aan voor de aanschaf van je auto.

Volvo

V40

Manuel Roman

I bought a car from Auto Siero and I am very satisfied! I was pleasantly impressed by the seriousness of the company. Thanks Auto Siero

Mercedes

C 350e

Judith

Heel goed geholpen bij het vinden van een andere auto. Vriendelijk en kennis van zaken. Géén opsmuk maar goed!! Ook toen in de week na de aankoop bleek dat de afstandsbediening het niet deed, héél... Heel goed geholpen bij het vinden van een andere auto. Vriendelijk en kennis van zaken. Géén opsmuk maar goed!! Ook toen in de week na de aankoop bleek dat de afstandsbediening het niet deed, héél netjes geholpen. Ik ben zéér tevreden!!!

Mini

Geweldige service

VW

Passat GTE

Judith

Keurig netjes geholpen bij het vinden van een andere auto

Mini

Cooper One

Arjan

Op zoek naar een nieuwe auto bij Auto Siero terecht gekomen. Aardige en behulpzame verkopers. Bij aflevering zag de auto er super uit en kregen we een leuk filmpje. Nadat we de auto meegenomen... Op zoek naar een nieuwe auto bij Auto Siero terecht gekomen. Aardige en behulpzame verkopers. Bij aflevering zag de auto er super uit en kregen we een leuk filmpje. Nadat we de auto meegenomen hadden kwam er nog een probleem met de kachel en de accu nu boven. Dit is vrijwel direct en kosteloos geregeld. Super service.

Citroen

C4 Picasso 1.6 HDi

J. Bosma

Goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Er werdt meteen verteld wat er mee gebeurd was en het enige min puntje van de auto waarbij je bij andere dealers dit niet snel hoort.

Audi

A5 2.0 tfsi pro line

Van Spijk

Auto Siero,

Auto Siero,

In contact gekomen via Viabovag, een aantal auto’s bekeken online en een video aangevraagd van de desbetreffende auto. De video was keurig en goed verzorgd, duidelijke uitleg en goed bereikbaar.

De auto is op locatie geleverd voor een proefrit aan huis met de eventuele optie tot koop. Vooraf keurig op de hoogte gebracht wat te doen wanneer de auto bevalt en dit dmv een afleverkaart met instructies. Auto was keurig gepoetst en schoon aan de deur geleverd. Na de proefrit is de deal beklonken, inruilauto is ingeruild en direct meegenomen door de chauffeur een keurige heer en geduldig.

Indien wij dit bedrijf moeten beoordelen dan verdient deze een dikke 9, zal ik hem aanbevelen, jazeker............alle papieren en documenten waten keurig op afstand verzorgd, snel gevrijwaard, duidelijke communicatie.

Volvo’s

XC60

Peter

Perfecte service en support.
Zoekopdracht geplaatst en ze hebben de perfecte match voor me gevonden en vandaag afgeleverd. Ze verdienen een lintje.

Nissan

Juke