André Ribbers

Super tevreden over Auto Siero. Wij hebben een prachtige auto gekocht en ook een mooie auto tegen een goede prijs ingeruild. Onderhandelen was niet nodig omdat het aanbod in één keer goed was.... Super tevreden over Auto Siero. Wij hebben een prachtige auto gekocht en ook een mooie auto tegen een goede prijs ingeruild. Onderhandelen was niet nodig omdat het aanbod in één keer goed was. Enthousiaste verkoper die iedere keer snel reageerde, ook buiten openingstijden. Wij hebben de koop volledig on-line gedaan. Mooi dat Auto Siero zich on-line zo onderscheidt van doorsnee auto bedrijven. De persoonlijke video was echt top gedaan! Onze complimenten!

BMW

320D Touring

Sander Mooi

Altijd top, geen half werk. Zal het iedereen aanraden

Vw

Golf

eSetup BV

Omdat wij met onze onderneming behoorlijk aan het groeien zijn hebben wij de vraag gesteld of Auto Siero kon voldoen aan de vraag om dynamisch met ons mee te groeien. In een korte tijd hebben wij nu... Omdat wij met onze onderneming behoorlijk aan het groeien zijn hebben wij de vraag gesteld of Auto Siero kon voldoen aan de vraag om dynamisch met ons mee te groeien. In een korte tijd hebben wij nu vijf bedrijfswagens aangeschaft welke keurig netjes worden voorzien van de beletteringen, benodigde gereedschap inbouw en aflevering op locatie. Een hele dikke duim voor deze firma !

Peugeot, Citroën, Renault

Expert, Jumpy, Traffic

Danny hoekman

Klantvriendelijk, eerlijkheid in keuze auto. Service is super!
Auto rijd zeer fijn, vele opties aanwezig.

Opel

Astra sport tourer

Richard Wijnands

Ik ben op een hele prettige wijze geholpen, afspraken werden correct nagekomen.

Audi

A6 Avant

gerding installatietechniek

Vriendelijk, iedereen maakt rustig een praatje met je
je krijgt netjes uitleg over de auto
super dat ze 's avonds nog even contact willen hebben over de auto die je op het oog hebt

ford

transit

Ineke Vrijburg

Een klantvriendelijk, servicegericht bedrijf waar je niet wordt geholpen door gladde mannen in strakke pakken met slimme verkooppraatjes maar door leuke, casual goed geklede mannen, die weten waar... Een klantvriendelijk, servicegericht bedrijf waar je niet wordt geholpen door gladde mannen in strakke pakken met slimme verkooppraatjes maar door leuke, casual goed geklede mannen, die weten waar ze het over hebben en doen wat ze beloven. We zijn ook erg tevreden over de duidelijke communicatie. Een verrassing was het filmpje dat werd gestuurd over de auto de dag voor de levering. Ontzettend leuk.

Seat

Leon

Paper Dreams

Voor een vertegenwoordiger een auto besteld, auto kon niet direct geleverd worden. Auto Siero zorgde voor een passende leen auto. Zo kon onze vertegenwoordiger zijn werk blijven doen. De geleverde... Voor een vertegenwoordiger een auto besteld, auto kon niet direct geleverd worden. Auto Siero zorgde voor een passende leen auto. Zo kon onze vertegenwoordiger zijn werk blijven doen. De geleverde auto was boven verwachting! Wij zijn zeer tevreden met de klantvriendelijkheid en nauwkeurigheid van auto Siero! een aanrader!

peugeot

Tom

Prima geholpen. Auto stond gepoetst en met nieuwe apk klaar

Ford

Mondeo

Mw. Keizer

Goede communicatie; ook tussen de onderhandelingen door.
Helder, duidelijk verhaal, zonder opdringerigheid.

Peugeot

2008