Peter Groenbroek

Na de goede ervaringen met de aanschaf van onze vorige auto zijn we weer gaan zoeken naar een geschikte opvolger. Deze werd voor ons gevonden en keurig gepresenteerd via een video.
Na...

Na een uitgebreide proefrit van vrijdag tot maandag (!) waren we overtuigd.
We zijn heel erg tevreden met de auto en met de klantvriendelijkheid en service van Siero.
We komen zeker weer terug!

Volkswagen

Sharan

Robert Pruis

Prachtig bedrijf met zeer hulpvaardige en klantvriendelijke verkopers, wat ze beloven maken ze waar.
Ik heb al vele veilige kilometers mogen maken in de verschillende auto's die ik bij Auto Siero gekocht heb.

Opel

Vivaro

Goossens

Zeer goed

Mitsubishi

outlander

Renate

(Bewerkt)

Achteraf gezien verbaasd over de absurd goede waarderingen die Auto Siero hier ontvangt. Bij het importeren van onze auto vanuit Duitsland is niet één ding, maar zijn meerdere dingen misgegaan, niet... Achteraf gezien verbaasd over de absurd goede waarderingen die Auto Siero hier ontvangt. Bij het importeren van onze auto vanuit Duitsland is niet één ding, maar zijn meerdere dingen misgegaan, niet eens allemaal te wijten aan Siero. Maar hoe vaak we wel niet te horen hebben gekregen dat we de auto 'over twee weken' konden ophalen. Twee weken werden maanden. Gelukkig hadden we geen haast, maar de verklaringen waren elke keer weer anders en het lag nooit aan Siero zelf. Toen de auto bij Siero stond (na 3 weken), hebben we een proefrit gemaakt en meteen daarna kregen we te horen dat ze vergeten waren hun bemiddelingskosten te berekenen en de prijs dus moest worden opgeschroefd met €1.000. Een slordige fout. En het voelde allesbehalve goed, wat een timing om daar op dat moment mee te komen. Maar we hadden alles zelf ook van te voren berekend. Pas toen we konden aantonen wat de prijs van de auto in Duitsland was, werd er opnieuw gerekend en kregen we gelijk. Daarna zou het weer 'twee weken' duren voor we de auto konden ophalen, dat werd ruim een maand. En als we er wat van zeiden, begon de verkoper steeds weer over de kwaliteit van de auto die we zelf hebben uitgezocht. Dat weten we zelf ook wel (wat wil je, 2 jaar oud en 4.000km op de teller). Tijdens het hele proces en bij het ophalen van de auto hebben we wederom ons ongenoegen geuit, maar er werd helaas niets mee gedaan.
Update (25 maart): naar aanleiding van deze review hebben we een goedmaker ontvangen voor het ongemak. Bedankt daarvoor. Daarmee zijn wat ons betreft de klachten afgehandeld.

Audi

Q3

Rutgers

Auto Siero is een goede auto handel we hebben daar onze auto gekocht hebben tel ons aangemeld wedden k
Hartelijk ontvangen met goede koffie onze auto die we op zicht hadden werd voor gereden kregen alle vrijheid om hem goed te bekijken en een proefrit te maken zonder tijdslimiet of een verkoper die de hele tijd bij je in de buurt blijft echt alles prima en ja de auto gekocht🚗👌🏻😁

Renault

Captur TCE 1.2

Cornucopia BV

Vriendelijk, prima service.

Renault

Kangoo

Erik

Netjes ontvangen, en ook de aflevering ging prima.
Ook na een paar dagen gebeld door Siero, of alles bevalt aan de auto.

Citroën

c4 grand picasso

Rob Rietveld

Uitstekende ervaring. Nu al voor de tweede maal. Heel erg service gericht en auto Siero begrijpt goed wat voor een klant belangrijk is en weet van het kopen van een auto "een feestje" te maken.

Citroen

DS5

Groenewoud

Goed geholpen komen hun afspraken na en eindigt niet als je de auto gekocht hebt uitstekende na service zeer tevreden over dit bedrijf we zijn hier zeer goed geholpen onze dank hiervoor

Opel

Insignia

Bas

Onlangs hier mijn Citroën C6 gekocht. Geen makkelijke auto en ik kan mezelf een kritische koper noemen denk ik. Maar super zaken kunnen doen met Roy. Echt een man van zijn woord!

Citroën

C6 2.7 HDI Exclusive