Scherp geprijsd, ervaren verkopers die de tijd voor je nemen en met je meedenken. Super tevreden en beveel Auto Siero aan mijn familie en vrienden!
Audi
A1
Dulce Cruz
Klantvriendelijkheid, toppers, goede autos, mijn 4de auto bij auto siero
Ties Kouwenberg
Uitstekende service, vriendelijk en kundig personeel, vertrouwd gevoel!
Volvo
XC60
Xander
Goed bedrijf, duidelijke informatie, beantwoorden vragen goed, goede auto’s met goede kwaliteit
Volkswagen
Golf
Jet
Goede en duidelijke service een aanrader, we zijn heel blij met onze auto
VW
Caddy
Zeer prettig geholpen. Goed op de hoogte gehouden en Frank is erg prettig in omgang.
Audi
A3
Qualitt First Glasvezeltechniek B.V.
Top
Welk merk niet
Wimmie bouma
Ook zanger Wimmie rijdt weer in een mooie auto, gekocht bij Auto Siero! Dit is al onze 3e auto bij Auto Siero vandaan. We zijn er dan ook super tevreden over. En raden het iedereen aan. Dank jullie...Ook zanger Wimmie rijdt weer in een mooie auto, gekocht bij Auto Siero! Dit is al onze 3e auto bij Auto Siero vandaan. We zijn er dan ook super tevreden over. En raden het iedereen aan. Dank jullie wel heren, top!
Vw
T-roc
Bert Luten
Betrouwbaar bedrijf. Prima service en goede communicatie. (mooi filmpje van Roy) Vlotte afhandeling en duidelijke uitleg bij de aankoop !!