Rob

Na een lange rit van 150 km, stond daar de auto van mijn keuze, alles via de website geregeld over de inruil auto’s (2 stuks) en het bij te betalen bedrag. Aardige verkopers en vlotte afhandeling.... Na een lange rit van 150 km, stond daar de auto van mijn keuze, alles via de website geregeld over de inruil auto’s (2 stuks) en het bij te betalen bedrag. Aardige verkopers en vlotte afhandeling. Ik reed met een goed gevoel, in m’n nieuwe auto, met plezier weer 150 km terug.

BMW

218i

Fam. Poortstra

Service is prima. Heldere uitleg. After service helemaal goed. Wij moesten nog een sleuteltje voor de dakdragers hebben en een wit nummerbord. Na een telefoontje werd dit helemaal geregeld.... Service is prima. Heldere uitleg. After service helemaal goed. Wij moesten nog een sleuteltje voor de dakdragers hebben en een wit nummerbord. Na een telefoontje werd dit helemaal geregeld. Ditzelfde gold voor de accu. Viel onder garantie.

Renault grand scenic

Scenic

Freddy Hornstra

Goede ontvangst, er wordt tijd voor je genomen ondanks de hectiek in dit bedrijf. Leuke informele sfeer.

Vw

Golf variant

Hupper Bunny

Ik heb net een auto gekocht by auto Siero. Zijn heel klantvriendelijk, professioneel, meedenken met de klant, proberen een oplossing te vinden voor alle uitdagingen. Ben heel tevreden. Ik werk... Ik heb net een auto gekocht by auto Siero. Zijn heel klantvriendelijk, professioneel, meedenken met de klant, proberen een oplossing te vinden voor alle uitdagingen. Ben heel tevreden. Ik werk veel en geen tijd om naar de bedrijf te gaan. Heb een hele mooie film gepersonaliseerde gekregen, om de auto te laten zien, en de auto werd gebracht voor mij bij de deur. Ook een hele vriendelijke chauffeur. Ik vind alle medewerkers bijzonder sympathiek en heel vriendelijk, nogmaals.
Ben heel tevreden met de auto, neetjes, alles is gekomen als beloofd, top service.

Citroën

C4 Grand Picasso

Jos van Leeuwen

Prima ervaring

Volkswagen

Golf 2.0 tdi highline

Reinder Davids

Recent mijn auto ingeruild. Na onderhandeling een goede deal gesloten. Auto netjes een week later afgeleverd. De afhandeling van de levering kwam wel wat gehaast over.

Volkswagen

Touran

Gaasbeek

De ervaring met dit bedrijf is mijn eerste.
Als de service net zo goed is als de eerste ontvangst en behandeling dan zal het zekers goed komen.

Opel Antara

Antara

Kolk

Leuk bedrijf, down-to-earth, mooie auto's. Goed, rechttoe rechtaan zaken doen en geen bla bla.
Alle punten die we hadden afgesproken prima nagekomen.

Peugeot 5008

Allure 1.6 HDI

Anko Brander

Wij hebben leuk contact gehad en een mooie auto gekocht

Peugeot

2008

Sanne De Graef

Een zeer klantvriendelijke en gezellige medewerkers

Peugot

Partner