Peter

Vandaag mijn “nieuwe” Audi A6 TDI biturbo opgehaald. De auto stond er perfect bij en ook de aflevering was dus keurig geregeld. De video-presentatie die we een dag van te voren kregen was ook... Vandaag mijn “nieuwe” Audi A6 TDI biturbo opgehaald. De auto stond er perfect bij en ook de aflevering was dus keurig geregeld. De video-presentatie die we een dag van te voren kregen was ook ontzettend attent. Ik ga jullie bedrijf zeker aanbevelen.
Wel een eindje rijden naar Eindhoven maar dat was geen straf met deze auto.
Speciale dank aan jou Edwin. Je bent een professional!

A6 TDI bituro

Linda -Termars

Hallo mensen v Auto Siero .Ja ik heb bij jullie een auto gekocht .De Renault Twingo .Ik ben er heel blij mee Rijdt goed .Ik heb er pas 1 keer getankt Rijdt zuinig .11-8-2018 heb ik hem opgehaald .

Renault Twingo 2014 .

Weet ik niet

Eddy Wessels

Fijn bedrijf en geen gladde praatjes van de verkoper. Gewoon duidelijk en denkt mee. Auto keurig afgeleverd en volgens afspraak. De auto rijd prima ook met de caravan er achter. Al met al tot nu toe... Fijn bedrijf en geen gladde praatjes van de verkoper. Gewoon duidelijk en denkt mee. Auto keurig afgeleverd en volgens afspraak. De auto rijd prima ook met de caravan er achter. Al met al tot nu toe erg tevreden over dit bedrijf.

Golf Variant

Ricardo Borgi

Erg goed en leuk geholpen. Auto rijd super en is keurig netjes afgeleverd zoals afgesproken. Wij zullen zeker in de toekomst nog eens terugkomen.

Passat

Robert

De Volkswagen ongezien gekocht. De foto’s spreken voor zich. Verder Zeer correct, zowel gedurende het aanschafproces alswel de after sale afhandelingen.
Snelle reactietijd (o.a via whatssapp...
Snelle reactietijd (o.a via whatssapp en mail) en afspraak is afspraak.
Ook voor de aflevering namen ze ruimschoots de tijd.
De aangeschafte auto voldoet volledig aan mijn verwachtingen en wensen.
"

Passat variant

keuter

We hebben in het verleden hier al eens een auto gekocht en veel plezier van gehad. En hopen het met onze nieuwe aankoop ook te hebben.

renault

clio

Frits

Geweldig geholpen door de jongens van Siero. Voor het eerst écht geholpen in het aankoopproces. Geen gladde, gehaaide autoverkopers maar mensen die gewoon naast je gaan staan en met je meedenken.... Geweldig geholpen door de jongens van Siero. Voor het eerst écht geholpen in het aankoopproces. Geen gladde, gehaaide autoverkopers maar mensen die gewoon naast je gaan staan en met je meedenken. Onderhandelen was niet nodig want de auto stond - zoals de meeste auto's van siero trouwens - scherp in de markt. Bij aflevering was alles netjes zoals afgesproken. De Auto zag er als nieuw uit. Inmiddeeen week verder en ik kan niet anders zeggen dan dat de auto, maar zeker ook Auto Siero volledig aan mijn verwachting heeft voldaan.

BMW

535D XDRIVE

G.Horst

Gisteren de auto opgehaald. De service en vriendelijkheid is ronduit uitstekend.
Niks is teveel en alles kan in overleg . En Roy, het videofilmpje met de presentatie van de auto was toppie.
We komen zeker terug.

Kia

Sportage

Christoph Sagowski

Zeer goed geholpen, deer vriendelijk enjoy betrouwbaar.

A5 CABRIO

Wendy