Een volkswagen polo gekocht bij auto Siero
´Leuke aanbod ruime keuze , wordt leuk geholpen , de auto`s zijn niet te duur , vriendelijk personeel , leuke video presentatie als je een auto hebt gekocht.
V60
Prima bedrijf alles vlot geregeld en komen afspraken na
Ga zeker zo door!
Volkswagen
Variant B7
Ze hebben goed geluisterd naar de vraag. En hierbij de juiste auto voor ons gezocht. we zijn er erg blij mee, super behandeld!!!
Renault Grand Senic
7 zitter
Prima service. Ze komen na wat ze beloven.
Trouwens erg leuk het filmpje van de gekochte auto voorafgaand dat ik hem op ging halen.
Ik heb zeer goede ervaring met dit autobedrijf. Ze waren erg vriendelijk, niet opdringerig en denken echt met je mee. Ze stelde zelfs voor om te testen toen ik mijn twijfels had of mijn honden wel...
Vandaag 26 januari 2018 mij auto opgehaald bij auto siero na een videofilm te hebben ontvangen van Roy Siero die zeker zijn afspraken na komt en dat is heel war waard.
De auto gezien toen hij...
Volkswagen
Passat Variant
Aardige mensen , leuk geholpen , ruime aanbod, goed geprijsd
V60
Fijne ontvangst. Echt een welkomsgevoel. Ze staan voor je klaar en geven he absoluut geen gevoel dat je "teveel" bent. Als er iets is kun je vrijwel meteen terecht. Verkopers hebben niet van die...
Ford C-max
C- max titanium
Persoonlijke en professionele service. Realistische benadering en prima begeleiding in het traject van oriëntatie tot aanschaf. Net dat stapje extra maakt Siero een prima leverancier.