Vakkundig, professioneel en betrouwbaar. Auto Siero heeft ons enorm goed geholpen met het vinden van de juiste auto voor ons kantoor. Uiterst tevreden en wij zullen Auto Siero iedereen...Vakkundig, professioneel en betrouwbaar. Auto Siero heeft ons enorm goed geholpen met het vinden van de juiste auto voor ons kantoor. Uiterst tevreden en wij zullen Auto Siero iedereen aanbevelen.
Ford
Fiesta
Vink Fruitboerderij
Veel keus en goede prijs kwaliteit verhouding
Volkswagen passat
station
Beetje gladde verkopers, maar product lijkt tot nu toe wel goed.
Audi
A4 Station
A Smit
Keurig geholpen. Duidelijke informatie, en nette nazorg.
Citroen
Grand Picasso
SP
Fijn bedrijf, geen poespas en doen wat ze beloven.
VW
Sharan
Vogelaar
Prima, duidelijk, geen verkooppraatjes.
MINI
COUNTRYMAN COOPER
Dhr Hemmelder
Auto Siero is mij zeer goed bevallen omtrend het kopen van onze nieuwe auto . Ze maken goede afspraken en komen die na en niets is te veel . Als er weer een ander auto nodig is ga ik...Auto Siero is mij zeer goed bevallen omtrend het kopen van onze nieuwe auto . Ze maken goede afspraken en komen die na en niets is te veel . Als er weer een ander auto nodig is ga ik zeker weer naar auto siero toe .
Ford
Mondeo 2.0 tdci
J.G. Kruseman
Prettige organisatie met een open no nonsens overlegstructuur. Siero heeft prima auto's in de verkoop. Onderhandelen loopt tot heden, m.i.z., naar beider genoegen. Jammer dat mijn laatst...Prettige organisatie met een open no nonsens overlegstructuur. Siero heeft prima auto's in de verkoop. Onderhandelen loopt tot heden, m.i.z., naar beider genoegen. Jammer dat mijn laatst gekochte auto minder pk's blijkt te hebben dan dat mij was voorgehouden tijdens de verkoop. Hierover hebben we nog nader overleg.
Peugot
Wals
Wat een top bedrijf. Luisteren naar je wensen en gaan daar mee aan de slag... resultaat een auto die nog mooier was dan onze wensen.