S Braat

Het was perfect, goede service en vriendelijke behulpzame verkoper. Door omstandigheden waren we niet in staat om de auto te halen, ze hebben hem toen bij ons thuis omgeruild !! Top

Volvo

V 60

Adriaan Drost

Zeer positief, erg vriendelijk en behulpzaam .
Ruime keuze in autos.
Wat ons betreft komen we voor de volgende auto weer!

Peugeot

B.D.Sonnenberg

Vriendelijke, gastvrije professionele behandeling. Een bedrijf dat ik iedereen kan aanraden. Eerlijk, no nonsens, meedenken en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden.

VOLVO V60 D3

V60D3

mendel

Een heel netjes bedrijf wij zijn keurig geholpen van a tot z.
ook toen wij de auto een paar weken hadden en er een klein probleempje was werd dat direct opgelost.
voor iedereen die op...
Een heel netjes bedrijf wij zijn keurig geholpen van a tot z.
voor iedereen die op zoek is naar een gebruikte auto raad ik auto siero aan

vw

passat

Tilma

Nette en vakkundig bedrijf. Gelijk wordt er een bakje koffie aangeboden. Afspraken en planning worden nagekomen.

VW

touran

Hoekzema

Onze ervaring met Auto Siero zijn goed. Na een telefonische afspraak stond de auto waar we interesse in hadden keurig klaar om een proefrit in te maken! Voldoende aandacht en informatie!

Volkswagen

Touran

wimmie bouma

Ben zeer tevreden dit is mijn 2de auto bij dit bedrijf.

volkswagen

golf

Frank van Eijk

Erg leuk contact gehad met de heren Siero, binnen 10 minuten werd er op mijn aanvraag gereageerd. Daarna dezelfde middag nog een presentatie video van de Volvo ontvangen. Op zaterdag stond de auto... Erg leuk contact gehad met de heren Siero, binnen 10 minuten werd er op mijn aanvraag gereageerd. Daarna dezelfde middag nog een presentatie video van de Volvo ontvangen. Op zaterdag stond de auto voor me klaar voor een proefrit en ik mocht er mee naar mijn vrouw in Zwolle rijden. Heel prettige ervaring, ik kom volgend jaar ook voor het onderhoud.

Volvo

V60

Rogier Bosch

Een uiterst fijne ervaring. Duidelijk advies en eerlijk. Tevens is de nazorg erg goed!

Skoda

Ocatvia

Jorg

Auto Siero, in aanraking gekomen met dit bedrijf via eigen klanten die al sinds jaar en dag een auto kopen bij deze jongens, dat gaat nog ver terug in de tijd en deze mensen zijn eigenlijk nooit... Auto Siero, in aanraking gekomen met dit bedrijf via eigen klanten die al sinds jaar en dag een auto kopen bij deze jongens, dat gaat nog ver terug in de tijd en deze mensen zijn eigenlijk nooit weggeweest bij Siero. Dan moet het toch haast wel te vertrouwen zijn.

In 2014 opdracht gegeven voor een witte Bmw 3 station met volledig M-pakket, uiteraard met een meegegeven budget want eerlijk is eerlijk, we betalen het liefst geen van allen teveel. Het antwoord was vrij snel duidelijk dat het amper haalbaar zou zijn maar als ik geduldig bleef er misschien wel eentje zou binnenkomen ergens in Nederland. Geduld werd beloond en een paar maanden later stond er een hagelwitte sportieve Bmw met werkelijk alle opties die je maar kan verzinnen en nog ben nog steeds erg tevreden (uiteraard is 3 jaar later een nieuwe zoekopdracht uitgezet via Siero).

Sinds 2014 vragen veel klanten waar ik m'n auto vandaan heb en adviseer ze altijd naar hun, aangezien ik m'n eigen klanten ook graag te vriend hou moet ik dan wel zeker weten dat ze waar krijgen voor hun geld en uiteraard de service wat daarbij hoort.

Merk:

Bmw en onlangs een familielid een fantastisch mooie Audi A3 cabrio.

3-station