Henry van Dijk

Voor de 3e maal een auto aangeschaft bij Auto Siero, mede door de prima resultaten uit het verleden, het uitermate vriendelijke personeel, scherpe prijzen en de heerlijke koffie, wordt ook de 4e... Voor de 3e maal een auto aangeschaft bij Auto Siero, mede door de prima resultaten uit het verleden, het uitermate vriendelijke personeel, scherpe prijzen en de heerlijke koffie, wordt ook de 4e auto gewoon weer aangeschaft bij Auto Siero in de toekomst!

Ford

Fiesta Style 1.5 TdCi uit 2014

Quoc luong Truong

Een bedrijf die recht toe recht aan is. Geen lange verkooppraatjes, want het is ook niet nodig. De auto sprak voor zichzelf. Ben prima geholpen tijdens het kiezen van de auto, maar ook achteraf.... Een bedrijf die recht toe recht aan is. Geen lange verkooppraatjes, want het is ook niet nodig. De auto sprak voor zichzelf. Ben prima geholpen tijdens het kiezen van de auto, maar ook achteraf. Kwam 2 weken na aanschaf erachter dat iets niet goed was. Iets wat zowel Auto Siero als ik, over het hoofd hadden gezien, maar Auto Siero nam de verantwoordelijkheid hierover en het mankement wordt vervangen en geinstalleerd op kosten van Auto Siero. Top!

Peugeot

Jacco kisjes

Super ervaring. Goede verkopers

Renault

Megane gt-line

J.L.G. van der Meulen

Prima bedrijf, transparant, helder en eerlijk.

Citroën

Berlingo

Gerrit

Prima, pro-actief, niet opdringerig

Volvo

V60

Roel

Voor de 3e keer hier een auto ingeruild, resp. gekocht. Contact uiterst plezierig. Over het onderhandelingstraject heel tevreden. De levering en kwaliteit van het gekochte steeds conform onze... Voor de 3e keer hier een auto ingeruild, resp. gekocht. Contact uiterst plezierig. Over het onderhandelingstraject heel tevreden. De levering en kwaliteit van het gekochte steeds conform onze (hoge) verwachting.

Volvo

V60

M.Wouters

Prima geholpen en nette service

Audi en Peugeot

Audi A4 en Peugeot 207 Cabrio

Ruud van Veldhuizen

Ik heb op een bijzonder vlotte en prettige manier mijn auto in kunnen ruilen bij Auto Siero.
De inruilprijs was correct en de gemaakte afspraken zijn consequent nagekomen.
Ook de...
De inruilprijs was correct en de gemaakte afspraken zijn consequent nagekomen.
Ook de bemiddeling bij een set winterbanden op velgen verliep heel soepel!

Opel

Insignia

Joop Schuurman

Prima en correcte organisatie.
Allemaal nette en recente auto's.

Mercedes

180 CDI station

G. van de Bult

Voor de eerste keer hier een auto gekocht.
Uitgebreide mogelijkheid voor een testrit.
Geen poespas en ze doen wat ze beloven.

Ford

C-max