Hans Langedijk

Ik heb bij Auto Siero mijn auto naar alle tevredenheid gekocht. Roy Siero heeft mij uitstekend geholpen en heeft veel (specifieke) productkennis. De auto is heel netjes opgeleverd en toen bleek dat... Ik heb bij Auto Siero mijn auto naar alle tevredenheid gekocht. Roy Siero heeft mij uitstekend geholpen en heeft veel (specifieke) productkennis. De auto is heel netjes opgeleverd en toen bleek dat de spiegel een barst had, heeft Siero deze direct vervangen voor een nieuwe.

Corsa

Jan Hamersma

Mijn ervaring is tot heden positief. Roy heeft zijn uiterste best gedaan om het ons naar de zin te maken.
Een klein probleem werd snel opgelost.

Mercedes

Type B 180 CDI Automaat

Jelle Duursma

Onze eerste ervaringen zijn positief; vriendelijk; goede verkooptechniek met introduktiefilmpje.
Ww hebben de auto net ruim een week

SEAT

Altea xl

Heidi de Vries

Erg klantvriendelijk.....we mochten de auto meenemen naar ons huis, dus we hebben er goed in kunnen rijden...komen afspraken na! Ik zou er zeker weer een auto kopen!

Astra

Geert Jan van Dam

Positieve ervaring. Denken in de aankoop goed met je mee en hebben een zeer persoonlijke insteek. Staan erop dat je eventuele problemen met de auto aangeeft zodat ze je kunnen helpen. Gaan voor een... Positieve ervaring. Denken in de aankoop goed met je mee en hebben een zeer persoonlijke insteek. Staan erop dat je eventuele problemen met de auto aangeeft zodat ze je kunnen helpen. Gaan voor een ultiem positieve klantervaring. Mijn volgende auto komt ook bij Auto Siero vandaan.

Volvo

V60

Jeremy (ApiRapi)

Via internet een aantal auto's op het oog gehad en een dag later langsgeweest en proefrit kunnen maken. Ik had nog geen duidelijke voorkeur voor type/model, maar mede op basis van goede inzichten... Via internet een aantal auto's op het oog gehad en een dag later langsgeweest en proefrit kunnen maken. Ik had nog geen duidelijke voorkeur voor type/model, maar mede op basis van goede inzichten van Frank heb ik een weloverwogen keuze kunnen maken.

Erg fijn is dat contact maken erg laagdrempelig is (bijv. via Whatsapp) en we hebben ook een erg leuk videobericht gekregen nadat de auto rijklaar was gemaakt. Top!

Renault

Grand Scenic

RV

Open en eerlijk gesprek gehad. Voelde goed, dus daar mijn auto gekocht. Ze doen wat ze zeggen. Dat is prettig.

Volkswagen

Golf Variant

Kikkert

Afspraken zijn allemaal nagekomen. Er kan snel zaken worden gedaan binnen twee dagen konden we de nieuwe auto al rijden.

Mercedes Benz

C 200

Astra

Ik heb een geweldige service ervaren.
Ik heb een geweldige service ervaren.
Alles liep keurig volgens de gemaakte afspraken. In de eerste week kwamen we nog wat tegen waar we niet blij mee waren en dit is nog netjes vervangen. We kwamen nogmaals terug en Frank signaleerde zelf ook nog een kleine oneffenheid die we kosteloos konden laten verhelpen.

Renault

Megane