Klantvriendelijke verkopers die met je meedenken.
Ook na aankoop, tijdens de garantie respectvol en klantvriendelijk geholpen bij gebreken.

Citroën

Picasso

Na veel vervelende ervaringen met auto s en verkopers hebben ze met ons lastige klanten gehad. We zijn super fijn geholpen en gehoord. Nu afwachten hoe het met de auto gaat

Megane

Onze ervaring is goed, het probleem dat zich met een band voordeed is adequaat opgelost, de auto is bij ons thuis opgehaald en avonds is de auto schoon bij ons afgeleverd, de communicatie ging snel... Onze ervaring is goed, het probleem dat zich met een band voordeed is adequaat opgelost, de auto is bij ons thuis opgehaald en avonds is de auto schoon bij ons afgeleverd, de communicatie ging snel en direct (WhatsAap)

Volvo

V60

Prima ontvangst, auto stond al klaar voor proefrit.
Medewerkers zijn beleefd en vriendelijk.
Betrouwbaar met het maken en nakomen van afspraken.

Nissan

Qasqai

Goed geholpen, eerlijk en zonder poespas... Reeele onderhandeling en correcte afwikkeling. Geen rode lopers en geen dure showroom maar wel een keurig aanbod en scherp geprijsd.

Ford

Galaxy

Vriendelijk, gastvrij, goed verhaal bij de auto's en ze hielden zich precies aan de afspraak.

Scenic

Uitermate correcte hulp. Enthousiast personeel met verstand van zaken. Servicegericht en snelle aflevering. Goede inruilwaarde voor mijn vorige auto. Zeer tevreden! Aanrader.

Ford

Mondeo

Vriendelijke bejegening, denken met je mee, deskundig, vinden een tevreden klant belangrijker dan een verkochte auto! Betrouwbaar en duidelijk.

Megane

Heel gastvrij en vriendelijk personeel, goede service en uitleg.

Clio

We zijn vanmorgen van Brabant naar Kraggenburg afgereisd om naar een Renault Clio te kijken omdat de prijs/kwaliteit verhouding in het Noorden toch beter is dan ergens anders in het land. Bij... We zijn vanmorgen van Brabant naar Kraggenburg afgereisd om naar een Renault Clio te kijken omdat de prijs/kwaliteit verhouding in het Noorden toch beter is dan ergens anders in het land. Bij aankomst werden we direct te woord gestaan in een ruime mooie ontvangstruimte. Terwijl wij genoten van een ECHTE bak koffie, werd de auto voorgereden. Korte wachttijden / goede informatie / vriendelijk en enthousiast personeel en een TOP service. De auto is natuurlijk ook gekocht. Dank jullie wel voor deze fijne ervaring ! Tot over 2 jaar.

Clio