Niet goed! 2 dagen geleden gevraagd of ik kan worden teruggebeld. Ik ben niet blij met product! Totaal andere kleur als op de site

Niet

Tiguan 2015

Duidelijke communicatie

Overzichtelijke site

Maserati Quattroporte

Ton Dieffenthaler

Hier het benodigde bestellen was voor mij het beste. Voor reparatie vroeg de autodealer ruim 75 euro ex btw. Een nieuwe klapsleutel zou 300 euro kosten. Schandalig toch! Dus u was de beste en... Hier het benodigde bestellen was voor mij het beste. Voor reparatie vroeg de autodealer ruim 75 euro ex btw. Een nieuwe klapsleutel zou 300 euro kosten. Schandalig toch! Dus u was de beste en goedkoopste uitkomst.

Goed en redelijk qua prijs/kwaliteit

Kia picanto feb 2013

Ed

Altijd alles op voorraad.

Saab 9-3

Gerwin

Diverse keren sleutels besteld en ben bijzonder tevreden met dit bedrijf. Snelle levering, accuraat en scherp geprijsd. Ook het inleren van de sleutels gaat snel en goed. Kortom, een zeer... Diverse keren sleutels besteld en ben bijzonder tevreden met dit bedrijf. Snelle levering, accuraat en scherp geprijsd. Ook het inleren van de sleutels gaat snel en goed. Kortom, een zeer tevreden klant.

Bij vragen, kun je ze bellen en geven ze je een goed advies om de juiste sleutel te bestellen. Vriendelijk en correct.

VW Up van 2013.

ad van de korput

Jullie zijn super.

Zeer snelle levering van mijn autosleutel afstandbediening.

sante fe nov. 2003

Paul De Braekeleer

Voor de eerste maal iets besteld en ben tevreden alhoewel ik elders iets bestel word het 's anderdaags geleverd en hier in dit geval pas de tweede dag na verzending van het order. Maandag een mail... Voor de eerste maal iets besteld en ben tevreden alhoewel ik elders iets bestel word het 's anderdaags geleverd en hier in dit geval pas de tweede dag na verzending van het order. Maandag een mail ontvangen dat het verzonden was en vandaag woensdag geleverd, maar begrijp dat het van Nederland moest komen, wat dan wel vrij snel is.

VW Golf Sportsvan Allstar van 2017

van Leeuwen autobedrijf

Goede ervaring, makkelijk te bestellen en wordt snel geleverd op rekening

Toyota padjes toy116 en aygo sleutelbehuizing toy140

D.Bos

Zeer tevreden over de levering, en het product.

Honda motorfiets, ST 1300

Snel en netjes geleverd. En er zat een goede gebruiks aanwijzing bij

Goede levering

Peugeot