Heldere site, goede service en vlotte levering, kortom: helemaal top!

Zie boven

Citroƫn Picasso C3 2013

Snelle levering en percies wat zocht

Peugeot Partner

nee gewoon goed

volvlo c70

Goed en fijn bedrijf, redelijk snelle levering! Ik heb zelf geen confact opgenomen maar heb via goede kennis gehoort dat ze erg klant vriendelijk zijn!

De sleutelhanger die ik heb besteld is van hoge kwaliteit, dus ik vind het dan ook niet duur!

Cock Gomes

Topservice
Topservice
Behuizing besteld voor afstandsbediening van mijn auto had het met een dag in huis met batterij en beschrijving hoe ik de electronica moest overzetten. Ik was binnen 10 minuten klaar en mijn afstandsbediening werkte als nieuw.

Beschrijving hoebhet moest

Hyunday matrix

Frank Vogel

Makkelijke site en snelle levering, eenvoudige betaalwijze. Ook toen ik een probleemvraag voorlag kreeg ik vlot antwoord.

Enorm assortiment

Merk, model en bouwjaar van de auto

Ik heb twee transponders besteld voor een Fiat Punto 2003. Inleren geeft nog een probleem maar daar zijn we samen nog mee bezig.

Bianchi

05-02-2018 klapsleutel behuizing citroen berlingo multispace plus gereedschap om sleutelblad te wisselen
06-02-2018 ontvangen even wat aan het hobbyen geslagen , was met de beschrijving erbij zeer eenvoudig.
tegen een zeer aantrekkelijke prijs
En heb nu weer een perfect werkende klapsleutel , met dank voor de geweldige service.

Doet wat wordt beloofd 110% snelle service kortom een perfect bedrijf.

Citroen Berlingo Multispace bj. 2009

Peugeot, 1007 bouwjaar 2004

Rosario

Autosleutel Peugeot 206 ter reparatie opgestuurd op vrijdag, vanuit Delft en op dinsdag had ik het al terug ontvangen. Helemaal als niew! TOP gedaan "Autosleutels.info" !

Snel en professione, vriendelijk aan de telefoon

Peugeot 206, jaar 2008

Johny Mertens

Sleutel is vandaag aangekomen na 7 dagen. Een dag later dan voorzien is te wijten aan de Spaanse Post. We kwamen nu pas te weten dat de gewone post niet meer op vermeld adres wordt besteld maar... Sleutel is vandaag aangekomen na 7 dagen. Een dag later dan voorzien is te wijten aan de Spaanse Post. We kwamen nu pas te weten dat de gewone post niet meer op vermeld adres wordt besteld maar dient afgehaald te worden in een kantoor op 5 km hier vandaan. Bolnuevo is een dorp dat afhangt van Mazarron op 5 km en de overheid heeft beslist geen post meer te bezorgen in Bolnuevo. ( hier zijn supermarkten, winkels, restaurants, hotels, een enorme 5 sterren kamping enz).
Duizenden gedupeerden waaronder veel oudere mensen. Wij zullen hier dus klacht indienen tegen deze manier van werken vermits port betaald wordt tot aflever adres en niet een postkantoor op 5 km.

Autosleutel gemonteerd en werkt perfect. U website verdient aanbeveling.
Dank u.
Groetjes uit Bolnuevo, Spanje