Bart

Perfect, maar website was niet zo makkelijk te vinden, ik was op zoek naar nieuwe batterijen voor mijn auto sleutel.

Snelle afhandeling

Autobedrijf Schoonoord

Wij bestellen regelmatig voornamelijk sleutelbehuizingen. Doordat de meeste dealers deze niet los leveren, kunnen wij als autobedrijf onze klanten een betere en betaalbare oplossing bieden dan de... Wij bestellen regelmatig voornamelijk sleutelbehuizingen. Doordat de meeste dealers deze niet los leveren, kunnen wij als autobedrijf onze klanten een betere en betaalbare oplossing bieden dan de dealer.

Groot assortiment, niet duur en snelle levering.

Peugeot

eric ten hoopen

Snel, veel keuze en goede prijzen. Een aanrader !!

snel en goedkoop, mooie kwaliteit

jaquar xj 6 1997

Aanrader

Snel

BMW

Lucien

Vlotte regeling en afhandeling van de bestelling. Spijtig dat één van de twee bestelde sleutelhangers niet volledig oké was. Een kleurstrookje aan de M3 sleutelhanger was los en heb ik zelf moeten... Vlotte regeling en afhandeling van de bestelling. Spijtig dat één van de twee bestelde sleutelhangers niet volledig oké was. Een kleurstrookje aan de M3 sleutelhanger was los en heb ik zelf moeten vastplakken. Ik hoop dat het houdt.

Producten die niet overal re vinden zijn

HJHM van Binsbergen

Klantvriendelijk, goede service, goede technische adviezen, correcte en snelle levering.

zie ervaring

opel zafira 2006

Marc

Ik heb bij mijn occasion Mercedes SL twee smart-key's gekregen maar bij eentje ontbrak de noodsleutel. Dan is het ook niet mogelijk een sleutelhanger te gebruiken. Dus bij Autosteutels.info een... Ik heb bij mijn occasion Mercedes SL twee smart-key's gekregen maar bij eentje ontbrak de noodsleutel. Dan is het ook niet mogelijk een sleutelhanger te gebruiken. Dus bij Autosteutels.info een passende noodsleutel gekocht en nu ziet het er weer fraai uit.

Ik ontving per ongeluk een verkeerd artikel maar dat is perfect en heel snel opgelost.

Mercedes SL-350, 2005

Ronald

Goede service en aflevering

ia sleutelhanger

Prima bedrijf , zou menig bedrijf van kunnen leren.

snelle levering
dat het op rekening kan , scheelt mij een hoop gedoe bij vooraf betalen moet ik eerst de rekening aan de administratie geven
die gaan hem dan betalen.

Toyota Avensis Verso bouwjaar 2003

Prima! Volgende dag in huis.