Roland

(Bewerkt)

Redelijk/goed
Goed inzake levering etc.
Redelijk/goed
Goed inzake levering etc.
Redelijk mbt inhoud. Als je een sleutel behuizing geleverd krijgt en er is geen gebruiksaanwijzing bij hoe je die moet openen om de batterij en het printplaatje te plaatsen dan ontstaat een kleine ergernis, je wilt iets nieuws niet forceren door geklooi. Door goed te zoeken in de handleiding van de auto vindt je uiteindelijk wel een regel tekst die je op weg helpt, maar leuk is anders.

Volvo v70, 1998

Goed !

N

Nvt

Prima, had verkeerde sleutel besteld maar ze deden niet moeilijk met omruilen

veel keuze

Zeer goed.

Goed bereikbaar

2006

A. Peters

Ik had al een nieuwe behuizing in juni besteld en nu moest ik weer een nieuwe bestellen, dus hij heeft het niet zo lang volgehouden.

Gelijk reactie op een email.

Toyota Yaris, 1999

Reactie Autosleutels.info:

Beste klant
Als u contact met ons opneemt hierover zullen wij kijken of we dit kunnen compenseren
Groet
Wilco

Nico Rentrop

Kia sleutelhanger besteld met zwarte ondergrond, conform de website. Sleutelhanger ontvangen, echter met rode ondergrond. Telefonisch contact gehad, er bleek nog 1 exemplaar met zware ondergrond... Kia sleutelhanger besteld met zwarte ondergrond, conform de website. Sleutelhanger ontvangen, echter met rode ondergrond. Telefonisch contact gehad, er bleek nog 1 exemplaar met zware ondergrond aanwezig te zijn. Is meteen opgestuurd en ik mocht de foutief geleverde sleutelhanger houden, zonder bijbetaling. Dat noem ik service!

Goede telefonische bereikbaarheid en met de geleverde service is niets mis mee!

KIA Venga, bouwjaar 2016

rens

Heel goed binnen 2 dgn in huis ombouwen moest voorzichtig gebeuren om print niet te beschadigen oude behuizing zat helemaal vast gelijmd sleutel mechanisme in het geheel over gezet ging ook goed... Heel goed binnen 2 dgn in huis ombouwen moest voorzichtig gebeuren om print niet te beschadigen oude behuizing zat helemaal vast gelijmd sleutel mechanisme in het geheel over gezet ging ook goed ombouw geslaagd dus

zat goed ombouw verhaal bij

hyundai

Je moet veel geduld hebben voor je pakje thuis komt,in bijna elke winkel duurt het één dag,,hier 6 dagen voor een paar pilletjes, van mij krijgen ze geen bestelling meer,er zijn er betere.

goed in verkopen maar dan...........

Reactie Autosleutels.info:

Beste klant,
Uw order is verzonden vanuit Nederland
U heeft gekozen voor de optie : geen verzendingkosten.
Om dit mogelijk te maken laten we deze orders afwikkelen door DHL middels...
Beste klant,
Uw order is verzonden vanuit Nederland
U heeft gekozen voor de optie : geen verzendingkosten.
Om dit mogelijk te maken laten we deze orders afwikkelen door DHL middels speciale verzendservice waarbij de bezorgtermijn 3 tot 6 werkdagen is.
Als u uw order sneller geleverd wilt hebben ( 1 -3 dagen ) kunt u in het vervolg kiezen voor verzending middels reguliere post, u betaald dan € 1,99 in plaats van € 0,99 extra.
Met vriendelijke groet.
Nederland
T. 0341 250805
E. verkoop@autosleutels.info

Henk van Schooneveld

Het logo zat los in de verpakking is opgelost met secondelijm

Snelle levering,