De afhandeling is correct en volgens de voorwaarden afgehandeld.
De doorlooptijd van beoordeling calculatie en de uitbetaling van het schadebedrag
vond ik zelf wat te lang duren.

Prima. Goede samenwerking met de schadehersteller.

Prima service

Keurig opgepakt en afgehandeld fijn

Voor de afhandelingen van de schade hebben we diverse keren telefonisch contact moeten opnemen met Aveco.
Bij navraag na eerste melding telefonisch en mail moest er toch een schade formulier worden ingevuld. Dit is bij de eerste telefonische melding niet verteld. Alleen een mail sturen was voldoende.

Bij de tweede navraag van stand van zaken kon men de ingestuurde factuur (per mail)
niet vinden. Wel direct met betreffende medewerkster goed opgelost. Opnieuw de mail verstuurd en de dame heeft de ontvangst direct aan de telefoon vermeld.
Ze heeft de mail direct doorgestuurd naar de betreffende afdeling en binnen enkele dagen stond het bedrag op onze rekening.

Mijn algemene ervaring met Aveco schadeafhandeling is prima. Lopende zaken worden snel en correct afgehandeld.