Goed contact gehad met de schade afdeling, alles goed en in overleg afgehandeld. Wil wel even kwijt dat jullie misschien moeten overwegen een andere schade expert (CCE) in de hand te nemen, deze...Goed contact gehad met de schade afdeling, alles goed en in overleg afgehandeld. Wil wel even kwijt dat jullie misschien moeten overwegen een andere schade expert (CCE) in de hand te nemen, deze vond ik niet heel erg professioneel aangezien ik er erg ben ingeschoten (vindt ik) met de inventaris. Maar hij zal het wel allemaal volgens de regeltjes gedaan hebben en zich niet ingeleefd in mijn situatie.
Alles was goed geregeld
Aveco heeft de afhandeling correct uitgevoerd, de zaak heeft echter lang geduurd ivm planning bij de hersteller
Goede en snelle afhandeling
Goed.
Prima, prettig geregeld.
Geen problemen ondervonden.
Kansloos!! Na jaren dikke premies betaald te hebben en nooit iets geclaimd, heb ik één keer een grote schade gehad (ca. € 6000,-) en wordt ik meteen uit de verzekering gegooid!Ik...Kansloos!! Na jaren dikke premies betaald te hebben en nooit iets geclaimd, heb ik één keer een grote schade gehad (ca. € 6000,-) en wordt ik meteen uit de verzekering gegooid!Ik begrijp uberhaupt niet dat ik nu een enquete krijg, want ik ben al jaren gene klant meer bij Aveco.