In 1e instantie is mijn melding van schade niet goed afgewikkeld, zodat de reparateur problemen had met de declaratie. Later netjes weer opgepakt en afgewikkeld.
Was echt super goed geregeld
Duurt erg lang, zonder het gewenste resultaat. Onze schade kon deels verhaald worden op de tegenpartij ( in mijn ogen ben je schuldig of niet) Voor ons dus een beetje een vaag verhaal.
Cees Roorda
Zeer goede ervaringen tot nu toe, professioneel, vriendelijk, accuraat, lage premie waar alles bij in zit. Super.
Als een echte verzekering, je wordt de dupe van een aanrijding. Maar het contact is op alle punten frustrerend, je moet zelf meerdere keren bellen om dingen gedaan te krijgen, je wordt zelf...Als een echte verzekering, je wordt de dupe van een aanrijding. Maar het contact is op alle punten frustrerend, je moet zelf meerdere keren bellen om dingen gedaan te krijgen, je wordt zelf onterecht op kosten gejaagd en de reacties zijn op het arrogante af. Super ontevreden over weer een contact met Aveco. Ik ga Aveco aan iedereen afraden.
Prima geregeld
Prima service
Rob Joosten
Aveco een veilig gevoel voor onderweg. Zeer tevreden bij acute hulpverlening.