Vriendelijke medewerkers, er had echter duidelijker verteld moeten worden dat het busje dat wij huurden problemen gaf met het tanken. Het tankpistool sloeg tot twee keer toe af bij het tanken, na...Vriendelijke medewerkers, er had echter duidelijker verteld moeten worden dat het busje dat wij huurden problemen gaf met het tanken. Het tankpistool sloeg tot twee keer toe af bij het tanken, na voor ongeveer 1 liter getankt te hebben. Aangezien wij een klein stukje hadden gereden dachten we dat de tank toen vol zat. Later bleek dat dit dus vaker gebeurt, maar we moesten wel betalen voor het ‘niet tanken.’ Na dit te hebben uitgelegd kregen we uiteindelijk nog €7 euro van de €24 euro terug.
Hilversum
I. Oruc
Zeer slecht en onbeschoft behandeld.
Den Haag binckhorst
Emma van der Heeden
De bus die ik had besteld was al uitgegeven. Nu moest ik naar de andere vestiging gebracht worden om daar de bus op de halen. Dus kostte een uur extra van de tijd die ik had ingepland om te...De bus die ik had besteld was al uitgegeven. Nu moest ik naar de andere vestiging gebracht worden om daar de bus op de halen. Dus kostte een uur extra van de tijd die ik had ingepland om te verhuizen. Ik had nog een traploper besteld maar die was in de drukte vergeten. Deze moest ik later op de dag nog gaan ophalen.
Rotterdam Centraal
Bob
Deze keer bestelbus, mooi op tijd stond deze klaar. Waar ik niet blij mee was is dat de voorbanden meer dan op waren, loopvlak onder de TWI's (ong. 0.5-1mm). "De auto's worden continue verhuurd...Deze keer bestelbus, mooi op tijd stond deze klaar. Waar ik niet blij mee was is dat de voorbanden meer dan op waren, loopvlak onder de TWI's (ong. 0.5-1mm). "De auto's worden continue verhuurd meneer" is natuurlijk niet acceptabel.
Zwolle
R
Zeer Goed, snelle afhandeling, fijne mogelijkheid om een upgrade te krijgen. vriendelijk personeel
Den Haag West
Lester van Taanom
Fantastisch!!!
Amsterdam West Bolstoen 1
Ben
Top!
Leiden
AP
Ondanks de registratie, aanvraag en de bataling van de auto via de AVIS App, bij de vestiging, was men totaal verbaast over mijn komst en moest de hele identificatie process opnieuw doorlopen. Moest...Ondanks de registratie, aanvraag en de bataling van de auto via de AVIS App, bij de vestiging, was men totaal verbaast over mijn komst en moest de hele identificatie process opnieuw doorlopen. Moest ook aantonen op welke address ik woon en toen ik het me niet lukte, vond men dat ook goed. IK huur de auto zakelijk warbij mijn beddrijf niet de additionele verzekerngen wenst te nemen. Daarvoor vroeg de medewerker een borg van 1200 euro. Dit bedrag dektte mijn credit card niet en 800 euro was toch voldoende. Een zeer onangename start. De auto was prima en bij de terugkomst, is alles keurig verlopen.