Avis

Mohammad Ali

Het was duidelijk om een auto te reserveren via de Avis-website, maar de Avis-app werkt niet echt goed. Ik heb geprobeerd om via de app een auto te reserveren, maar dat lukte niet. Wanneer ik naar... Het was duidelijk om een auto te reserveren via de Avis-website, maar de Avis-app werkt niet echt goed. Ik heb geprobeerd om via de app een auto te reserveren, maar dat lukte niet. Wanneer ik naar de laatste betalingsstap in de app ga, wordt het geld van mijn bankrekening afgeschreven, maar krijg ik het niet terug en lukt het niet om de auto te reserveren.

Ik heb geprobeerd via de app te reserveren omdat het mogelijk is om meer kilometers te rijden, wat niet op de website staat. Op de website krijg ik 200 kilometer gratis en moet ik voor de rest betalen, maar dit is niet beschikbaar in de app. Over het algemeen was het een goede ervaring, maar ik geef er de voorkeur aan om via de app te reserveren vanwege de mogelijkheid om meer kilometers te rijden

Enschede

Jim van der Meer Mohr

Perfecte service en prima huurauto

Den Haag SavorninLohmanplein

I.P. Kistenmacher

Snelle en goede service en afwikkeling

Alkmaar

Bart

Prima, altijd nieuwe bussen en netjes

Helmond

Andre Wusten

Goede ervaring, vlotte afhandeling, auto stond netjes klaar. Een opmerking, ik heb als preferred (presidents club) geboekt, wat normaal gesproken betekend dat ik de auto krijg door mij te... Goede ervaring, vlotte afhandeling, auto stond netjes klaar. Een opmerking, ik heb als preferred (presidents club) geboekt, wat normaal gesproken betekend dat ik de auto krijg door mij te identificeren. Nu werd er ook nog gevraagd om bevestiging van mijn adres. En ook was er een voorwaarde extra dat het eigen risico ipv 200 euro, 1500 euro was voor schade met inparkeren. Dit staat beide allemaal niet in de voorwaarden tijdens boeken, en ook niet in de bevestigingsmail.

Den Haag West

Remy

Supper

Leiden

L. Jankovic

Uitstekend

Alexandrium

MKA

Good cars and helpful personnel

Rotterdam zuid

Wim Thijs