Wij worden altijd snel en correct geholpen. Ze doen er alles aan om het gewenst voertuig voor ons paraat te hebben. Het wordt snel en prettig afgewerkt. We zijn super tevreden over de service.
Maastricht Nijverheidsweg
RvE
Prima auto en netjes gecontroleerd vooraf. Correct werk dus. Maar: waarom duurt het 5 werkdagen, dus eigenlijk 6 dagen voordat ik mijn borg van € 1100 terug krijg? Dat is erg veel geld, wat ik lang...Prima auto en netjes gecontroleerd vooraf. Correct werk dus. Maar: waarom duurt het 5 werkdagen, dus eigenlijk 6 dagen voordat ik mijn borg van € 1100 terug krijg? Dat is erg veel geld, wat ik lang moet missen
Tilburg, Ringbaan Oost
Voor een verhuizing een bestelauto gehuurd via internet. Zeeg gemakkelijke en duidelijke bestel procedure. ook het ophalen en terugbrengen verliep vlekkeloos. dus prima geregeld.
Den Bosch
M. El halhouli
Sloterdijk
Ruud Masselink
Van het begin tot eind van het contact dat ik had ben ik zeer tevreden.
zwolle
Chris
Vriendelijk en duidelijk geholpen
Den Bosch
Helga
Vriendelijke ontvangst en denken in mogelijkheden bij ophalen van de auto. Minpunt is dat er aangegeven wordt op de site “ Let op | Op de gekozen inlevertijd is de vestiging gesloten. Maar je...Vriendelijke ontvangst en denken in mogelijkheden bij ophalen van de auto. Minpunt is dat er aangegeven wordt op de site “ Let op | Op de gekozen inlevertijd is de vestiging gesloten. Maar je kan je huurauto gemakkelijk inleveren door het voertuig te parkeren bij de vestiging en de sleutel achter te laten in een sleutelkluis.” Hieruit blijkt niet dat je de auto in de buurt op de openbare weg moet parkeren en te maken hebt met forse parkeerkosten. Na mijn klacht hierover heeft de vestiging aangegeven dat dit inherent is aan het parkeren in Amsterdam, als oplossing bieden ze een korting van 15% op de huurprijs aan bij een volgende keer auto huur. Het zou fijn zijn als de parkeerkosten vermeld worden op de site of bij afhalen duidelijker wordt aangegeven dat je de auto ook ergens anders verder weg mag parkeren.
Overtoom Amsterdam
Chiara Morello
Heel vriendelijk medewerker. With the check in experience I have some problems, you made me pay for things I didn't damage at all, I also have pictures (small car parts). The invoice was a bit...Heel vriendelijk medewerker. With the check in experience I have some problems, you made me pay for things I didn't damage at all, I also have pictures (small car parts). The invoice was a bit complicated and not always and clear specific, so it felt like you took the liberty to charge extra for whatever you wanted.