De prijs en service is prima. Ik ben dit keer echter ontevreden omdat ik...Ik heb een prima busje gehuurd, de derde keer in een maand, om spullen te verplaatsen. Dit keer om een verhuizing.
De prijs en service is prima. Ik ben dit keer echter ontevreden omdat ik tijdens mijn verhuur de banden moest oppompen, dit moet bij de garage gebeuren.
Ik heb om een vergoeding gevraagd maar heb geen reactie gekregen.
Overtoom
Jan Suvaal
Goede auto helemaal goed alleen moet je erg lang wachten op het terug storten van je borg duurde bij mij 8 dagen
Rotterdam Alexander
Bosmans
Vriendelijke en behulpzame bediening, prima auto al was upgrade als president member minimaal. Lastig dat ik na afloop niet meer automatisch een factuur krijg gemaild, alleen een uitchick formulier....Vriendelijke en behulpzame bediening, prima auto al was upgrade als president member minimaal. Lastig dat ik na afloop niet meer automatisch een factuur krijg gemaild, alleen een uitchick formulier. Vervolgens moet ik de huur voor mijn president statement afzonderlijk claimen. Dit gaat helaas nog steeds niet automatisch wat omslachtig en niet klantvriendelijk is.
Schiphol
Remco
Voertuig had een beschadigde deur (liep uit het lood), maar kon mee gereden worden. Verder een net voertuig met vriendelijke service en medewerkers. ECHTER De borg werd gereserveerd van...Voertuig had een beschadigde deur (liep uit het lood), maar kon mee gereden worden. Verder een net voertuig met vriendelijke service en medewerkers. ECHTER De borg werd gereserveerd van mijn creditkaart. Bij retour brengen dezelfde dag van het voertuig was alles in orde. Echter werd de borg een week later wel geïncasseerd van creditkaart. Toen ik hierover belde vertelde men mij dat dit een fout was wat men dit zelf OOK AL had gezien. Er zou al contact zijn geweest met de crediteuren afdeling om het terug te boeken. 2 dagen later stond het weer op mijn creditkaart. 2 dingen hierbij wat ik niet netjes/slecht vind: 1. Als je zelf al ziet dat er iets fout gaat a 550,- euro, bel de klant even. Er wordt nu 550,- euro afgeschreven zonder dat ik het weet. Dit is veel geld; 2. Ik kan pas eind deze maand weer bij die 550,- euro, wat betekent dat ik deze maand zonder dit bedrag moet. Ik ga dit wel redden, maar vanaf jullie kant vind ik dat je dit op zijn minst mag vragen of dit wellicht bij mij liquide problemen oplevert.
Een excuus / tegemoetkoming vind ik hier eigenlijk wel op zijn plaats
Den Haag - De Binckhorst
IKEA
Zeer slechte service
Hilversum
Bart
Goed, maar slordig met terugbetaling van de borg
Nijmegen
Holkema
Goede ontvangst door receptionist. Niet goed funktionerende auto: laadklep deed het niet zonder dat je de motor liet draaien en ook dan ging het met horten en stoten. De auto zat onder de...Goede ontvangst door receptionist. Niet goed funktionerende auto: laadklep deed het niet zonder dat je de motor liet draaien en ook dan ging het met horten en stoten. De auto zat onder de beschadigingen. Ee waren al een half uur bezig voor we weg konden door het nalopen van de beschadigingen en de mankementen, en hoe we daarmee zouden kunnen omgaan. Er werd ons vooral uitleg gegeven hoe het komt dat de auto gemankeerd is, niet wat er voor ons gedaan zou kunnen worden. Zo kun je geen auto uitgeven. Het heeft ons enorm opgehouden op de verhuisdag. En het is zo druk dat ik ook er niet achteraan ging om compensatie te vragen of een klacht in te dienen.