Avis

Robert Haenen

Voldoende , maar met ruimte voor verbetering. Er wordt onvoldoende ontzorgd.

Avis Maastricht

Beste Robert,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, uw mening is zeer belangrijk voor ons!
Beste Robert,
U kunt contact opnemen met post@avis.nl om uw verbeter punten met ons te delen, wij streven ernaar om altijd de beste diensten te leveren.

Morais

Cs rdam

Goedemorgen,
Bedankt voor de feedback! Wij gaan dit delen met verhuurlocatie.
Mvg,

Lukas

Vriendelijk personeel en duidelijke voorwaarden. Huur er graag een bus.

Utrecht

Beste Lukas,
Beste Lukas,
Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken en u was daar geen uitzondering op. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

Emma

Positief. Heel schone en fijne auto, duidelijke instructies over het huren. Het enige wat ik miste was een fietsenstalling bij de huurlocatie.

Nijmegen

Beste Emma,
Ons belangrijkste doel is dat onze klanten zich ontzorgd voelen, daarom waarderen we uw feedback en gaan we aan de slag om dit aspect te verwerken in ons proces.
Groet,...
Beste Emma,
Customer relations

Frank Hallie

Snelle online reservering. Heldere website, geen verborgen kosten.
Prima auto meegekregen.

Den Haag West

Beste Henk,
Bedankt voor het delen van uw ervaring, wij stellen het zeer op prijs en hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!!

Max

Avond ervoor gereserveerd, 9 uur opgehaald, alles aanwezig en goede kwaliteit service

Utrecht - Amsterdamsestraatweg

Beste Max,
Bedankt voor het delen van uw ervaring en uw 5-sterrenbeoordeling, wij waarderen het enorm!
We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.

Tomas

Vriendelijk en prettig

Enschede

Beste Tomas,
We zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen… we hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn!!

Rens van Steenveldt

Super

Rotterdam centrum

Beste Rens,
Bedankt voor uw lieve feedback!!
Customer Relations.

Marlon Paulina

Auto was goed in perfecte staat.

Groningen

Beste Marlon,
Bedankt, wij streven ernaar om altijd de beste service te leveren.
Wij waarderen uw beoordeling enorm!

Amy

Goede communicatie, alles wordt per email bevestigd

Rotterdam Zuid

Beste Amy,
Bedankt voor je feedback, wij stellen het zeer op prijs dat u hiervoor tijd heeft genomen.
Wij hopen u snel weer te zien!!