Avis

Velserklus

Prima bedrijf

Haarlem

Beste,
Hartelijk dank voor jouw 5 sterrenbeoordeling, we waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen!

Laura

Prettig contact, goede auto, alles wordt goed gecontroleerd en borg snel terugbetaald.

Rotterdam zuid

Beste Laura,
Beste Laura,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn zo blij te horen dat je tevreden bent met onze service. Jouw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om altijd ons best te blijven doen. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!!

Nick

Heel vriendelijk geholpen, snel, efficiënt en het voertuig was prima

Avis Rotterdam centrum

Beste Nick,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.
We hopen je snel weer terug te zien op een van onze vestigingen!
Groet,...
Beste Nick,
We hopen je snel weer terug te zien op een van onze vestigingen!

Anouk Jonkman

Prima! Duidelijke uitleg, netjes geholpen

Bij welke vestiging heeft u een wagen gehuurd?

Den Haag West (Savornin-Lohman plein)

Beste Anouk,
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent en kijken ernaar uit je opnieuw te mogen helpen!

De graaf montage

Amersfoort

Beste,
Hartelijk dank voor jouw 5-sterrenbeoordeling, we stellen het zeer op prijs!
Hopelijk tot snel!

M.janssen

Overtoom

Beste Heer Janssen,
Bedankt voor jouw 5-sterrenbeoordeling, we stellen het zeer op prijs en hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Ab

Top

Amersfoort recordweg

Beste Ab,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring, we zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent!

maarten vermee

(Bewerkt)

Ervaren, aardige bediening

hilversum stationsplein

Beste Maarten,
Dank je wel voor je geweldige review! We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Tuinhof

Zeer goed

Rietvelden den Bosch

Beste heer Tuinhof,
Hartelijk dank voor je positieve review! We waarderen je feedback enorm en hopen je snel weer te mogen helpen!

Hrebeniuk Yurii

Everything was good, was very kind employee, renting process was very fast and comfortable.

Breda

Dear Yurii,
Thank you so much for your kind words! We’re thrilled to hear that you had a great experience and we look forward to serving you again in the future!
Regards,
Customer...