Avis

wouter vochteloo

Uitstekend, friendly and accomodating

utrecht amsterdamse straatweg

Auke de WIt

Goed en slecht. Mijn vader en ik huren altijd al een huurauto bij jullie. Ivm. Onze werk. Eerst ging dit erg goed. ( destijds ) Hield Claudia het erg goed bij. Maar laatste keer worden ze een... Goed en slecht. Mijn vader en ik huren altijd al een huurauto bij jullie. Ivm. Onze werk. Eerst ging dit erg goed. ( destijds ) Hield Claudia het erg goed bij. Maar laatste keer worden ze een beetje slordig. Want als ik mijn huurauto afmeld vraag ik altijd even: Bel even van te voren als je de huurauto komt halen. Dit doe ik aangezien ik ook niet 24/7 thuis kan zijn. Maar het is nu al een paar keer overkomen dat ze van te voren niet hebben gebeld. Ze hebben zelfs 1x voor een dichte deur gestaan.

Maar wat ik ook slordig vind is dat Haarlem de laatste keer mijn naam ( Auke de Wit ) en mijn naam van m'n vader door elkaar heen hebben gehaald. Bij het versturen van de factuur. Vooral omdat wij niet bij het zelfde bedrijf werken. ( Bij de rekening stond Auke de Wit ipv. mijn vader zijn naam. )

Meerdere maar vooral Haarlem

Anne

Gemakkelijk, vriendelijk, goede bus, en goede voorwaarden (one-way)

Maastricht

Van dijk

Great bb

BBL always

Royal HaskoningDHV

Positief

Rotterdam Alexander

Francois van de Ven

Super tevreden, denken mee, vriendelijk personeel.

Den-Bosch

Tetterode

Gemiddeld

Eindhoven

RoyalhaskoningDHV

Prima ervaring. Ik huur per dag een auto. Maar dan ook wel heel vaak achter elkaar. Tussendoor wordt de auto om die reden niet opgehaald en weer gebracht. Af en toe tussendoor de auto wassen zou dan... Prima ervaring. Ik huur per dag een auto. Maar dan ook wel heel vaak achter elkaar. Tussendoor wordt de auto om die reden niet opgehaald en weer gebracht. Af en toe tussendoor de auto wassen zou dan best wel eens mogen.

Leiden