Avis

Hans Bout

Foute kilometerstanden opgeschreven. Niet gecommuniceerd over standen, zelf ook niet gecheckt.
Op factuur stonden 197 km, ca 130 km teveel. Mail gestuurd hierover. Na 1 week nog steeds geen antwoord. Heel slecht!

Nijmegen, energieweg

Beste heer Bout,
Wij zullen rechtstreeks contact met u opnemen om met u het misverstand over het kilometrage te bespreken.
Met vriendelijk groet,
Avis Budget Customer...
Beste heer Bout,
Met vriendelijk groet,
Avis Budget Customer Relations

Breebaart

Het aftankken had ik gedaan en de bon inde auto achter gelaten, er is door Avis weer afgetankt en de kosten door belast aan mij niet netjes

Denhaag

Reactie Avis:

Beste Nol, ik betreur je ervaring. Kan je mij je reserveringsnummer mailen op post@avis.nl? Dan zoek ik het nader uit. Met vriendelijke groet, Yvonne Avis Budget Nederland

Yury Druyan

Niet goed

Airoport Eindhoven

Reactie Avis:

Beste Yury, ik betreur je feedback. Kan je mij je ervaring en reserveringsnummer mailen op post@avis.nl? Dan zoek ik het graag nader uit. Met vriendelijke groet, Yvonne Avis Budget Nederland

nico lettinck

Redelijk

Amsterdam Zuid/RAI

Reactie Avis:

Beste Nico, dank voor je feedback, kan je mij je reservering en ervaring mailen op post@avis.nl? Dan zoek ik het graag nader voor je uit. Met vriendelijke groet, Yvonne Avis Budget Nederland

Wouter

Het terug betalen van de borg duurt veel te lang

Eindhoven

Beste heer Wouter,
Beste heer Wouter,
Wij streven ernaar om de borg binnen 3 a 5 werkdagen terug te storten. Wij zullen u rechtstreeks benaderen om met u te bespreken wat bij u het tijdsverloop is geweest.
Customer Relations Avis Budget

Emre

Vier dagen onbereikbaar. 56 minuten in de wacht gestaan aan de telefoon, niemand gesproken. Contactformulier online werkt niet. Ook extra kosten werden niet expliciet gezegd voor aanmelden extra... Vier dagen onbereikbaar. 56 minuten in de wacht gestaan aan de telefoon, niemand gesproken. Contactformulier online werkt niet. Ook extra kosten werden niet expliciet gezegd voor aanmelden extra chauffeur, dat was wel netjes geweest. Kortom: onjuiste voorstellen van zaken. Vermijd! Overigens bij afleveren van auto met vele schadeplekken, maar dat bagataliseren volledig “we doen niet moeilijk hoor”. Maar hij het terugbrengen van de auto deden ze wel ineens lastig. “Zat de deuk er al”? I dont know man, you tell me. Bent u van mening dat ik dit heb veroorzaakt? Maak het dan hard of houd je mond dicht. Ik heb de auto net 18 uur gehuurd en zij willen hun afschrijving potentieel op de klant beroepen om zichzelf te kunnen verrijken. Aardige jongens, dat zeker. Maar let op met wat je zegt en doet.

Nijmegen

Reactie Avis:

Beste Emre, ik betreur je ervaring. Kan je mij je reserveringsnummer mailen op post@avis.nl? Dan zoek ik het graag nader voor je uit. Met vriendelijke groet, Yvonne - Avis Budget Nederland

Haseeb

Very bad

Leiden

Beste klant,
Wij zullen rechtstreeks contact met u opnemen om naar uw ervaring met ons bedrijf te vragen.
Groeten Andrea
Customer Relations AVIS / BUDGET Autovehuur.

A customer

Service good, the car brand MG was terrible. I almost went back to areturn it and ask for a diffrent one. Crappy car brands with so many unfriendly twitches should not be available. Or at least put... Service good, the car brand MG was terrible. I almost went back to areturn it and ask for a diffrent one. Crappy car brands with so many unfriendly twitches should not be available. Or at least put it with an informed discount or free upgrade: "this MG is a class higher, but we offer it with discount due to user experience"

Den Haag, Brinkoslan

Gino Koene

Het ophalen duurde erg lang meer dan 35 minuten. En ik kreeg een grotere bus mee dan ik besteld had omdat de andere niet op voorraad was. Deze bus was te hoog en paste niet onder de carport waar ik... Het ophalen duurde erg lang meer dan 35 minuten. En ik kreeg een grotere bus mee dan ik besteld had omdat de andere niet op voorraad was. Deze bus was te hoog en paste niet onder de carport waar ik moest inladen dus veel extra werk

Den Bosch

Beste Gino,
Ik betreur je ervaring en ik zal contact met je opnemen.
Met vriendelijke groet, Yvonne - Avis Budget Autoverhuur

Startpunt International

Super, alles verliep soepel.

Den Haag (Binckhorst)

Goedemorgen meneer/mevrouw,
Wat fijn om te horen dat u z'n goede ervaring heeft gehad bij Avis.
Medewerker Customer Relations