Avis

WS

Top

Rotterdam haven

Beste,
Dank je wel voor je geweldige review! We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Md safety first

Ringbaan oost 116

Beste,
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent en kijken ernaar uit je opnieuw te mogen helpen!

Frank

Prima: ben goed en vriendelijk geholpen

Nijmegen

Beste Frank,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn zo blij te horen dat je tevreden bent met onze service.
We hopen je snel weer te zien!

Hofma

Zeer prettig

Hilversum

Beste heer Hofma,

EDvice BV

Uitstekende ervaring, zowel bij reserveren, auto ophalen, terug brengen en financiële afrekening!

Den Haag

Beste,
Wat een fijne feedback, bedankt! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent met onze service. Het doet ons goed om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen en je opnieuw een topervaring te bieden!

C. Ammerlaan

Online makkelijk kunnen reserveren, vervolgens een vriendelijke ontvangst en vlot geholpen. De reiniging van het interieur zou beter kunnen. Met name in het seizoen met laagstaande zon is het fijn... Online makkelijk kunnen reserveren, vervolgens een vriendelijke ontvangst en vlot geholpen. De reiniging van het interieur zou beter kunnen. Met name in het seizoen met laagstaande zon is het fijn onderweg zijn met schone ruiten.

Goes

Beste heer Ammerlaan,
Beste heer Ammerlaan,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. We waarderen het ook enorm dat je het verbeterpunt hebt gedeeld. We nemen dit serieus en gaan ermee aan de slag om onze service nog verder te verbeteren. Jouw feedback is voor ons van groot belang, en we kijken ernaar uit je de volgende keer een nog betere ervaring te bieden!

Maassen

Goede en prettige service en prima kwaliteit van geleverde dienst (huur bus)

Straatweg Utrecht

Beste heer Maassen,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om met ons jouw ervaring te delen. We waarderen het enorm!
Customer relations.

Heijmans

Hilversum

Beste,
Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je snel weer te zien!

Van beurden

Behulpzame aardige medewerkers

Breda

Beste heer Van Beurden,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn zo blij te horen dat je tevreden bent met onze service!

Roy Zeydel

Top vriendelijk goede uitleg

Goes

Beste Roy,
Jouw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om altijd ons best te blijven doen. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Customer...
Beste Roy,