Axitraxi

Spaan

Netjes en behulpzaam ook geen enige moeite om het verhuur duur te verlengen. Alles werd netjes behandeld ??

Meedenkend en behulpzaam.

Sandra Willems

Prima service

Netjes geregeld

Candea College

De producten werden netjes op de afgesproken tijd geleverd door een behulpzame meneer die zelfs ook kwam helpen met opzetten. De producten zelf waren prima en de leerlingen hebben er plezier aan... De producten werden netjes op de afgesproken tijd geleverd door een behulpzame meneer die zelfs ook kwam helpen met opzetten. De producten zelf waren prima en de leerlingen hebben er plezier aan beleefd. Uiteindelijk werden ze ook weer opgehaald op het afgesproken moment. Prima bedrijf!

prettige communicatie en levering waren sterk.

Florence beauty and nails

Duidelijke uitleg

Karwei Gorinchem

Heel leuk voor een bedrijfsfeestje of dergelijke

Goede service, vriendelijk personeel

Boom

Veel plezier gehad van het Jungle springkussen! Alles volgens afspraak, vriendelijk en een goed en schoon springkussen.

Communicatie
Kwaliteit springkussen

Dispel

Duidelijke communicatie, kundig en behulpzaam

Zeer goede kwaliteit

Braam

We hebben 2 kleine ballonpilaren besteld voor een 50 jarig huwelijksfeest. De medewerker aan de telefoon was zeer vriendelijk. We kregen direct een duidelijke offerte op de mail. Al met al was alles... We hebben 2 kleine ballonpilaren besteld voor een 50 jarig huwelijksfeest. De medewerker aan de telefoon was zeer vriendelijk. We kregen direct een duidelijke offerte op de mail. Al met al was alles zeer snel en goed geregeld!

Vriendelijke en duidelijke communicatie, behulpzaam, meedenkend en snelle levering!

Meijer

Erg prettig

Snelle reactie, duidelijke offerte en betalingsprocedure, ophalen en wegbrengen ging ook goed. Kids hebben zich prima vermaakt.

Marc Van Puymbrouck

Vriendelijk, correct

Was mijn eerste contact, zie hierboven