Axitraxi

Positief ervaren. Jullie mannen hebben de ballonboog naar de 17e verdieping gebracht, dus goede service. Over de ballonboog kregen wij veel complimenten. Leverkosten waren wij het niet geheel over... Positief ervaren. Jullie mannen hebben de ballonboog naar de 17e verdieping gebracht, dus goede service. Over de ballonboog kregen wij veel complimenten. Leverkosten waren wij het niet geheel over eens.. aangezien wij 5 minuten van jullie bedrijf vandaan zaten. Begrijpelijk dat jullie een bepaalde prijs hanteren hiervoor, maar voor zo'n korte afstand was het fijn geweest als jullie over deze prijs mee hadden kunnen denken.

Kwalitatief goed product!

Joke & Miko kindershow en attractieverhuur

Goed geholpen

snelle levering

Contact verliep prettig en flexibel met betrekking tot brengen en halen op de beurs.

Het springkussen was erg vuil toen het werd gebracht. Een medewerker moest het eerst nog bij ons in de tuin gaan reinigen.

Ze komen hun afspraken na mbt tijdsafspraken

Huur raket

Goede service, vriendelijke mensen, relatief goedkoop

Prima bedrijf met heldere afspraken.

De chauffeur was ruim op tijd met het leveren van de spullen. Na afloop van de activiteit konden we bellen ivm afwijkende ophaaltijd. Allemaal soepel verlopen.

Goed contact. Netjes antwoord bij vragen. Prima!
Netjes opgebouwd en op tijd weer afgebroken.

-Netjes opgebouwd en afgebouwd
- En op tijd aanwezig

Wij zijn erg tevreden over Axitraxi. Het rad van fortuin was precies zoals we het hadden verwacht.

Het werkt naar behoren.

Stefan Haan

Deze was prima. Vriendelijk aan de telefoon, balie en in het magazijn.

Vriendelijkheid en de vele keuzes in artikelen