Axitraxi

E. Ghuman

Het contact verliep erg soepel en men nam uitgebreid de gelegenheid me te woord te staan en me uitleg te verschaffen. Ik ben verder ook erg tevreden m.b.t. de kwaliteit van geleverde goederen. Ik... Het contact verliep erg soepel en men nam uitgebreid de gelegenheid me te woord te staan en me uitleg te verschaffen. Ik ben verder ook erg tevreden m.b.t. de kwaliteit van geleverde goederen. Ik werd erg goed geholpen bij het opbouwen van het een en ander. Al met al, een zeer positieve ervaring en absoluut voor herhaling vatbaar!

Contact/kwaliteit v.d. ballonpillaren en het podium.

Hele fijne ervaring. Van het eerste oriëntatie gesprek over de mogelijkheden tot de levering en retour van de gehuurde producten.

Fijne communicatie. Heel fijn dat de aanbieden om een aanhanger te regelen voor het transport van de gehuurde spullen.

Het rad werd in goede staat geleverd dus dat was fijn. Echter is mij verteld dat ik gebeld zou worden over de tijd dat het rad aan zou komen, echter werd ik pas gebeld op het moment dat het rad al... Het rad werd in goede staat geleverd dus dat was fijn. Echter is mij verteld dat ik gebeld zou worden over de tijd dat het rad aan zou komen, echter werd ik pas gebeld op het moment dat het rad al op locatie was. Ook bij het ophalen werd de tijd niet van tevoren gecommuniceerd, dat had fijn geweest.

Axitraxi dacht goed mee en was flexibel in het overleg over de gehuurde objecten.

GX Software

Zeer goed, helaas is ons evenementje niet doorgegaan door slechte weersomstandigheden, we zijn goed geadviseerd om kop van jut niet uit te voeren

cbs Johan Friso

Zeer positief

Zeer betrouwbaar

Schuttersgenootschap O.E.V.

Ook deze keer weer als zeer positief ervaren.

Het meedenken en proberen een oplossing te bedenken.
Begrip hebben voor bepaalde zaken die wel dan niet gerealiseerd kunnen worden.

Jan Jansen

In 1 woord gewoon Top 👍

Eveline Mangé

Super servies en een geweldige opblaas olifant gehuurd. Een echt mooi ding. Wat hebben we kijkers gehad in de voortuin! Echt een aanrader.

- goeie servies en denken mee
- mooi product

Kan alleen maar positief zijn

zijn erg punctueel