Axitraxi

Hegeman Groep B.V.

Top!

Elke keer weer een fijne samenwerking! Het team denkt mee en is zeer flexibel. Tot de volgende keer!

SC Millingen

Zoals altid, prima ervaring. Goede afspraken, netjes op tijd geleverd. Zelfs nog even meegeholpen met opzetten omdat een van de spellen niet geheel "schoon"was geleverd. Nemen al jaren van jullie af... Zoals altid, prima ervaring. Goede afspraken, netjes op tijd geleverd. Zelfs nog even meegeholpen met opzetten omdat een van de spellen niet geheel "schoon"was geleverd. Nemen al jaren van jullie af en is eigenlijk altijd tot tevredenheid.

Groot succes!

Fijn en toegankelijk, prima service.

Canisiuscollege

Laatste lesdag

Stichting Viering Nationale Feestdagen Zandvoort

Koningsdag met een kroontje!!

Zoals al vele jaren een zorg minder op een zeer drukke dag voor onze organisatie, daar er goed wordt mee gedacht en gewerkt!!

Mosa 14

Keurig

Netjes geholpen keurige spullen

Eva

Huren rad van fortuin.

Samenwerking met bedrijf prima, netjes afgeleverd en opgehaald.

een minpunt:
Samenwerking met bedrijf prima, netjes afgeleverd en opgehaald.

een minpunt:
Naar mijn mening is het rad van fortuin dat we hebben gehuurd aan een opknapbeurt toe. Het zag er niet netjes uit.

nec doelbewust

Nec doelbewust

zeer behulpzaam en meedenkend!

Huur aanhanger

prima service

Huur looptapijten

Axitraxi communiceert snel en vriendelijk zowel telefonisch als per email. De gemaakte afspraken zijn helder.
Het materiaal ziet er aantrekkelijk en schoon uit. Een begeleidende foto met...
Het materiaal ziet er aantrekkelijk en schoon uit. Een begeleidende foto met spelbeschrijving zou een waardevolle toevoeging zijn. In de looptapijten bleken minstens 10 kinderen nodig om zich goed te kunnen verplaatsen, iets wat wij heel anders hadden ingeschat. We hebben nu 2 looptapijten niet gebruikt, jammer.
De prijs van de door ons gehuurde materialen is voor een school best pittig.