De therapeut luisterde goed en stelde hier de behandeling fijn op af. Niks werd geforceerd oid. Fijne behandeling
Ik kon heel snel terecht, de afspraak kon online gemaakt worden (wat een stuk handiger is dan telefonisch naar een moment zoeken), en de fysiotherapeut was perfect.
Ik vond dat ze wei ig ervaring had, en aarzelend te werk ging
Als in mijn omgeving gevraagd wordt naar een goede fysiotherapeut
Randhierkoemar Oedayraijsingh varma
De Fysio medewerker is heel relax Vol vertrouwen en doet zijn werk heel goed
Kundig, creatief in het verzinnen van de oefeningen, enthousiast en erg vriendelijk
Ze neemt haar zorgplicht serieus en gaat goed met de patient om en beantwoord mijn vragen op professionele manier. Omdat ik geen vergelijkingsmateriaal (andere fysio therapeuten) heb kan ik moeilijk...Ze neemt haar zorgplicht serieus en gaat goed met de patient om en beantwoord mijn vragen op professionele manier. Omdat ik geen vergelijkingsmateriaal (andere fysio therapeuten) heb kan ik moeilijk bepalen hoe goed of kundig ze is.
Goede feedback. hielp zeker met het probleem oplossen en luisterde naar mij
Omdat de fysio de oefeningen geeft om je meteen te helpen weer rechtop te lopen.