Haar enorme kennis en altijd een luisterend oor.

Hele goede en duidelijk intake en zeer duidelijke opdrachten die je thuis kan doen aan de hand van voorbeelden welke je online kan inzien. tevens kan je per mail direct vragen stellen aan je... Hele goede en duidelijk intake en zeer duidelijke opdrachten die je thuis kan doen aan de hand van voorbeelden welke je online kan inzien. tevens kan je per mail direct vragen stellen aan je behandelaar

Heel goede oefening gedaan en meegekregen voor mijn blessure aan mijn knie. De oefeningen hadden een heel positief effect op het versterken van mijn knie!!! Ook orthopeed gaf aan bij controle dat ik... Heel goede oefening gedaan en meegekregen voor mijn blessure aan mijn knie. De oefeningen hadden een heel positief effect op het versterken van mijn knie!!! Ook orthopeed gaf aan bij controle dat ik goede oefeningen had gedaan!!

Sietske van der Niet

Duidelijke uitleg, koppelde terug, gaf aan dat ik direct contact moest opnemen als het anders verliep dan ik dacht, regelde snel zaken, erg vriendelijk, snelle reactie op e-mail

Door de persoonlijke, professionele en effectieve begeleiding.