Twee maal een behandeling gehad in de afgelopen 3 jaar en beide keren professioneel en prettig geholpen.

Klaas Kuiken

Zeer goede begeleiding, op fysiek en zelfs persoonlijk vlak! Zeer deskundig en goed in de omgang zou ik zeker aanbevelen bij anderen

Diane Zippro

Veel persoonlijke aandacht, ik voelde me geen ‘nummertje’ zegmaar, wat ik bij andere praktijken wel vaak had. Positieve ervaring gehad!

Goede begeleiding, advies en oefeningen... prima fysio

Er is een fout gemaakt. Er was geen chronische code aan de behandelingen gegeven wat wel had gemoeten na mijn nieuwe heup.
Daardoor zijn al mijn behandelingen berekend. Is niet opgelost!!!!

Younes

Hij was aardig. En je kon een leuke praatje met hem hebben tijdens de behandeling. Hij heeft me veel geholpen bij het hele proces.

Heel duidelijk in zijn prognose. vriendelijk en sympathiek. heeft mij prima geholpen en duidelijk advies gegeven

Duidelijk behandelplan, doel en goed doorvragen van wat betreft mijn klachten. Vanaf de eerste behandeling hebben we heldere afspraken gemaakt en dat heeft geresulteerd dat ik de behandeling snel... Duidelijk behandelplan, doel en goed doorvragen van wat betreft mijn klachten. Vanaf de eerste behandeling hebben we heldere afspraken gemaakt en dat heeft geresulteerd dat ik de behandeling snel kon afronden met de tips en adviezen.