Fijne communicatie, goede behandeling (door sport oefeningen uit te voeren). Ervaren fysiotherapeute, luistert goed naar mijn lichamelijke klachten. Neemt de tijd voor mij.

De therapeut is spontaan, luistert goed en probeert in overleg tot behandeling te komen

Analyse, het doorvragen door de fysiotherapeut. Ik kreeg een duidelijk behandelplan waarbij eerlijkheid en realistische kijk op mijn toestand de boventoon voerde.

Deskundig, resultaatgericht, professioneel, motiverend, enthousiast en vriendelijk.

Melanie Hoozemans

Goed geholpen ondanks dat de klachten niet helemaal weg zijn maar dit is wat de fysio maximaal kon bereiken. Erg vriendelijk en kundig.

Voordat ik naar fysiotherapeut ging had ik meer rug pijn, Dus het heeft wel een beetje geholpen

Ik ben Simon erg dankbaar, hij studeert nog maar hij heeft nog genoeg ervaring en heeft mij naar de juiste bewegingen geleid! en hoewel ik soms mijn geloof verloor, bleef hij me aanmoedigen. Ik... Ik ben Simon erg dankbaar, hij studeert nog maar hij heeft nog genoeg ervaring en heeft mij naar de juiste bewegingen geleid! en hoewel ik soms mijn geloof verloor, bleef hij me aanmoedigen. Ik ben blij dat er zulke jonge en correcte mensen zijn. Dank u zeer