Kwam vakkundig over en toonde de nodige empathie.

Akachar

Van begin goed begeleid en precies wisten wat ik kon en niet. En begrip en ondersteuning en eerlijk mening over voorgang en over de toekomst. Voelde mijn prettig daar en vond haar werk geweldig. Er... Van begin goed begeleid en precies wisten wat ik kon en niet. En begrip en ondersteuning en eerlijk mening over voorgang en over de toekomst. Voelde mijn prettig daar en vond haar werk geweldig. Er is verbeteren gekomen, niet zoals ik wilde en kan, maar dat heeft te maken met mijn arm zelf tot ver die kan. Bedankt voor alles.

Geïnteresseerd en betrokken. Behandeling echt gericht op mij als persoon en mijn klachten. Actieve en praktische benadering!

Dalibor Lucic

Vriendelijke en professionele aanpak van de fysiotherapeut. En het belangrijkste is dat ik goed geholpen ben.

Ze is een goeie fysio neemt je serieus en je voelt je op je gemak bij haar. Ze is duidelijk.

Kim Wolterbeek

Neemt de tijd, serieus, humor, zorgzaam en neemt je schaamte weg. Jammer genoeg moest ik mijn therapie eerder stoppen aangezien ik geopereerd werd. Erna complicaties gekregen en kan nu niet meer... Neemt de tijd, serieus, humor, zorgzaam en neemt je schaamte weg. Jammer genoeg moest ik mijn therapie eerder stoppen aangezien ik geopereerd werd. Erna complicaties gekregen en kan nu niet meer lang zitten lopen of staan dus ik kan ook niet naar de praktijk komen want ik moet de rest van de dag plat liggen. Gelukkig is er wel vooruitgang maar heeeeel langzaam. Ik wil Sara zeker weer als fysiotherapeut zodra ik weer op de been ben.

De shockwave behandeling was pijnlijk maar de fysiotherapeut heeft het heel deskundig en professioneel gedaan.