Alles was duidelijk. Er werd duidelijk aangegeven wat gedacht was dat het probleem was, er werden duidelijke oefeningen en instructies gegeven.

Yvette Rotteveel

Ze was heel rustig luisterde goed naar wat ik te vertellen had en daarnaast was het ook heel gezellig. Als we oefeningen gingen doen letten ze wel op maar keek niet altijd over je schouder mee of je... Ze was heel rustig luisterde goed naar wat ik te vertellen had en daarnaast was het ook heel gezellig. Als we oefeningen gingen doen letten ze wel op maar keek niet altijd over je schouder mee of je het wel precies goed doet, dit heb ik als zeer fijn ervaren.

Hele fijne en lieve fysiotherapeut, die naar je luistert en duidelijke uitleg geeft

Ik kreeg het advies om te accepteren dat ik niet meer kon springen, tennissen, dansen zoals vroeger. Daarna op zoek gegaan naar een tweede opinie. Daar kreeg ik wel oplossingen en voelde me serious... Ik kreeg het advies om te accepteren dat ik niet meer kon springen, tennissen, dansen zoals vroeger. Daarna op zoek gegaan naar een tweede opinie. Daar kreeg ik wel oplossingen en voelde me serious genomen.

Wanneer mensen vragen hebben over pijntjes etc.(bijv.slecht lopen )zou ik deze mensen aanbevelen

Erg aardig, fijn in de omgang. Denkt met je mee en straalt uit dat een behandeling goed werkt, wat motiverend is naar de patiënt

Johnny Eijkelhof

Ik werd vanaf dag 1 zeer vriendelijk geholpen door alle medewerkers die hun uiterste best deden mij zo goed mogelijk en met persoonlijke benadering, te behandelen en informeren aan/over mijn frozen... Ik werd vanaf dag 1 zeer vriendelijk geholpen door alle medewerkers die hun uiterste best deden mij zo goed mogelijk en met persoonlijke benadering, te behandelen en informeren aan/over mijn frozen shoulder. Mijn persoonlijke behandelaars Kevin en zijn stagiar (kan even niet op zijn naam komen) en later ook Wanda dmv dry needling, hebben mij door een moeilijke tijd gesleurd waarvoor ik ze eeuwig dankbaar ben! Kort gezegd: Topteam! Dank jullie wel!

Diana Makienko

Deskundige en professionele fysiotherapeut