Ze is erg kundig en kan haar kennis goed overbrengen. Ze kon al mijn vragen die ik had beantwoorden. Aanvullend met de oefeningen die ze meegaf, zorde dat ik snel kon herstellen. Je krijg net...Ze is erg kundig en kan haar kennis goed overbrengen. Ze kon al mijn vragen die ik had beantwoorden. Aanvullend met de oefeningen die ze meegaf, zorde dat ik snel kon herstellen. Je krijg net even die tools waardoor je er zelf mee aan de slag kan.. Daarnaast vond ik haar ook gewoon een prettig persoon, integer, verzorgt en weet vooral waar ze over praat.
Informatief duidelijk praktisch open meelevend vriendelijk
Goede therapie, tips en oefeningen, goed gesprek en goed resultaat
A. Ertekin
Ik zou bij iedereen die ik in mijn omgeving ken en rugpijn klachten heeft aanraden om langs te gaan.
In mijn geval bij knieproblemen, mijn ervaring is zeer goed geweest bij b&b
Kundige therapeut, nam mij serieus en stelde met mij samen de doelen op.
Weinig initiatief voor uitbreiden of wijzigen van behandeling
Denkt mee, laat bij vragen de spiergroepen zien, neemt klachten serieus, vriendelijk, geduldig
Zijn kundigheid en vriendelijkheid
Prettig in omgang. Tips om thuis aan de slag te gaan. Dichtbij huis. Snel schakelen na eerste aanmelding (flexibel)