Het feit dat mijn fysiotherapeut zelf rugbyt maakt een wereld van verschil

Cyntha Verhage - Bol

Kom is duidelijk, eerlijk en recht door zee.
Als ze twijfelt of niet weet zegt ze het ook eerlijk. Super fijn

Ze heeft mij leren lopen en de spieren losser gemaakt.

Anita Platjé

Bente is een fantastisch mooi mens en luistert goed naar de klachten die zij dan ook prima verhelpt. Wat ik bij mijn laatste bezoek bij haar heb begrepen is dat ze een nieuwe uitdaging aan gaat.... Bente is een fantastisch mooi mens en luistert goed naar de klachten die zij dan ook prima verhelpt. Wat ik bij mijn laatste bezoek bij haar heb begrepen is dat ze een nieuwe uitdaging aan gaat. Voor haar fantastisch voor jullie een groot gemis. Het is een dame die weet hoe ze mensen moet begeleiden en behandelen. Chapeau voor haar

Tareq Hajwess Al Sabagh

Omdat ze op veel gebieden had opgelet. En ze kan goed voelen. Niet alleen maar informatie. Iets anders los van dit ik heb vandaag mijn huisarts gebeld om een afspraak te maken. De pijn is weer aan... Omdat ze op veel gebieden had opgelet. En ze kan goed voelen. Niet alleen maar informatie. Iets anders los van dit ik heb vandaag mijn huisarts gebeld om een afspraak te maken. De pijn is weer aan het stijgen. En ik moet weer heel lang zaam bewegen. ;( En als ik de afspraak met de dokter heb. Ga ik voor een nieuw recept voor pijnstiller. Laten we zien wat gaat gebeuren. :)

Lauren glotzbach

Ik heb een jaar hard getraind onder begeleiding van mijn fysio. Ik kan nu weer alles doen en heb in de afgelopen periode veel geleerd, ook op mentaal vlak. Ook heb ik een band opgebouwd waardoor het... Ik heb een jaar hard getraind onder begeleiding van mijn fysio. Ik kan nu weer alles doen en heb in de afgelopen periode veel geleerd, ook op mentaal vlak. Ook heb ik een band opgebouwd waardoor het nog leuker werd om hard voor mijn revalidatie te werken! Ik had altijd zin om naar de fysio te gaan. Ik wist dat ik goede begeleiding had, en ik ging aan de slag met de dingen die beter moesten worden en uiteindelijk beter geworden zijn.

Prettige omgang, deskundig, geduldig, vraagt goed door om de klachtoorzaak op te zoeken.