Duidelijke uitleg,prettige samenwerking,geduldige fysiotherapeute.

Fysiotherapeut legde veel en goed uit en heeft mij behandeld ipv mij naar huis sturen met alleen maar oefeningen.

Maarten Degeling

Roxanne is zeer kundig, behulpzaam en stelt de cliënt centraal.

Maria

De therapeut stelde goede vragen voordat zij met de behandeling starte. Legt verbanden en gaf goede oefeningen mee, waarvan ik binnen een bepaalde tijd het voelde in mijn lichaam en ook de houding.... De therapeut stelde goede vragen voordat zij met de behandeling starte. Legt verbanden en gaf goede oefeningen mee, waarvan ik binnen een bepaalde tijd het voelde in mijn lichaam en ook de houding. Ze gaf ook aan hoe mijn houding zou kunnen zijn en waar we de focus op leggen.

Mijn sport (powerliften) is niet heel bekend bij de meeste fysiotherapeuten. Ze weten niet wat het effect is op het lichaam en hoe de techniek van de lifts worden uitgevoerd. Maar dit is een veel... Mijn sport (powerliften) is niet heel bekend bij de meeste fysiotherapeuten. Ze weten niet wat het effect is op het lichaam en hoe de techniek van de lifts worden uitgevoerd. Maar dit is een veel voorkomend probleem

Ik ben goed en vriendelijk geholpen. Ook de uitleg van de behandelingen en de oefeningen die ik moest doen waren voor mij erg fijn.

Robert

Hij gaf goede uitleg en heeft mij van mijn blessure afgeholpen

Sky waslander

Echt top, goed contact leuke gesprekken en altijd gezellig als je bezig bent. Natuurlijk ook heel fijn geholpen om mijn blessure weer zo snel en goed mogelijk weg te krijgen helemaal top dus.