Het behandelplan klopte niet met het advies uit recentelijke literatuur. Fysiotherapeut adviseerde me nog steeds met twee krukken te lopen en niet te fietsen, terwijl dat allang mogelijk was en...Het behandelplan klopte niet met het advies uit recentelijke literatuur. Fysiotherapeut adviseerde me nog steeds met twee krukken te lopen en niet te fietsen, terwijl dat allang mogelijk was en zelfs door 4 andere fysiotherapeuten geadviseerd werd. Na één afspraak met mijn nieuwe fysiotherapeut en een week aan nieuwe oefeningen was het oedeem verdwenen en kon ik normaal traplopen.
Klachten zijn weg
Prima diagnose, behandeling & programma dat ik thuis moest doen. Klachten waren snel minder en opgelost. Verder is Bart makkelijk in de omgang, waardoor sessies naast pijnlijk :) ook gezellig waren.
Open,vriendelijk deskundi persoon
Suzanne Goedoen
Hij is duidelijk en correct, vriendelijk en toch zakelijk. Voor mij een prima behandelaar.
Nicolaas (thanks!)
Meerdere fysio's gehad maar dit nog nooit meegemaakt. Elke keer nieuwe oefeningen, erg divers schema en persoonlijke aanpak ket een goed resultaat als gevolg. Top! Ga zo door!
Theo
Ontvangst, advies, belangstelling, hulp, etc was goed. Effect behandeling positief.
Kees van schie
Alvorens de behandeling te beginnen werd mij helder en duidelijk aangegeven hoe zij te werk zou gaan. Vervolgens werden er ter plaatsen oefeningen aan mij opgedragen en binnen 14 dagen was ik van...Alvorens de behandeling te beginnen werd mij helder en duidelijk aangegeven hoe zij te werk zou gaan. Vervolgens werden er ter plaatsen oefeningen aan mij opgedragen en binnen 14 dagen was ik van mijn klacht af. Beter kan niet. Ik ben dan ook een zeer tevrede klant. De fysiotherapeut is een heel beleefde en nette persoonlijkheid die heel communicatief is.
Ik heb eerder last gehad van (-). De behandeling die ik van de toenmalige Fysio heb gekregen verdient een 9. Deze behandelaar heeft mij nooit gemasseerd. Oefeningen laten doen op de praktijk en...Ik heb eerder last gehad van (-). De behandeling die ik van de toenmalige Fysio heb gekregen verdient een 9. Deze behandelaar heeft mij nooit gemasseerd. Oefeningen laten doen op de praktijk en meegegeven en tot de volgende week. Ik ben nu ook (weer) bij de toenmalige Fysio...