Als reguliere fysiotherapeut of wanneer je pas in het eerste trimester van de zwangerschap zit

Cynthia

Betrokkenheid, heel vriendelijk, dochter voelde zich op haar gemak en vond het zelfs leuk om naartoe te gaan. Ze wilde echt het beste voor mijn dochter en haar helpen wat ook is gelukt.

Op tijd zijn , ook op de tijd wat afgesproken klaar zijn niet 10 minuten eerder

Bas van Zijl

Duidelijke doelen en afstemming van de behandeling. Ook het managen van de verwachtingen vond ik prettig

Earl Weidum

Karim is een zeer bekwame therapeut waar zowel ik als mijn topsportende kinderen veelvuldig gebruik van maken

De Therapeute super,allen de 2 therapeuten specifiek voor mijn klachten een1.Ik ben gestopt en naar huisarts gegaan en de terapeut gemaild over de voortgang maar niets meer gehoord Vind ik niet... De Therapeute super,allen de 2 therapeuten specifiek voor mijn klachten een1.Ik ben gestopt en naar huisarts gegaan en de terapeut gemaild over de voortgang maar niets meer gehoord Vind ik niet netjes.Zo anderen deze praktijk niet aanbevelen.

Peter

Goed resultaat, professionaliteit en klantvriendelijkheid, rustig en neemt de tijd.
Ik ben zeer tevreden over de behandeling!