Maya Sewpersad

Indien ik iemand ken die fysiotherapie nodig heeft

Ze moest buiten en binnen leren lopen
Ook heeft de fysio overlegt gemernte met
Hulp middelen drempel buiten rollator

Ik merk regelmatig dat mijn leeftijdgenoten soms ook last hebben van hun rug. Meestal raad ik dan aan om het in ieder geval te laten controleren

De behandelingen van René Devilee hebben het gewenste resultaat gebracht: ik heb geen klachten meer!

Wanda nam tijd voor behandeling, mijn vragen en uitleg over haar conclusies. Naast dat ik merk dat de behandeling en meegegeven oefeningen helpen voelde ik me ook betrokken en vooral goed... Wanda nam tijd voor behandeling, mijn vragen en uitleg over haar conclusies. Naast dat ik merk dat de behandeling en meegegeven oefeningen helpen voelde ik me ook betrokken en vooral goed voorgelicht.

Wij komen al jaren bij Berend Kaster en vinden hem een uitstekende fysiotherapeut.
Hij is altijd vriendelijk, vakbekwaam, geduldig, luistert goed en legt precies uit, wat er aan de hand is en wat hij eraan gaat doen en waarom. Ook zo, dat mijn kind zich serieus genomen voelt. Ook hoef je meestal niet lang te wachten voor een afspraak.
Kortom: Wij zouden deze fysio absoluut aanbevelen, vanwege zijn kennis van zaken, zijn vriendelijkheid en de manier hoe hij gaat helpen.