Ze is aardig, luistert goed en geeft goede adviezen. Bij twijfel weet ze ook de juiste collega in te schakelen voor advies.

Erg vriendelijk en bekwaam. Denkt mee, komt met oefeningen. Neemt je serieus.

Gewoon heerlijk gewerkt aan conditie. Altijd een luisterend oor en goed advies. Hier kan ik mee verder.

Mineke Booster

Heb een fijn contact gehad met een zeer deskundige therapeut.

In dit zware traject goed geholpen om de problemen met knie en kuit goed aan te pakken.

Nathalie

Goede adviezen, fijne gesprekken, goede behandeling

Hij was duidelijk in het behandelplan.Hij was ook duidelijk in het verloop ook of het door de spalk effect zou hebben of niet . Omdat dit uiteindelijk niet behaald is , heeft hij voor een volgend... Hij was duidelijk in het behandelplan.Hij was ook duidelijk in het verloop ook of het door de spalk effect zou hebben of niet . Omdat dit uiteindelijk niet behaald is , heeft hij voor een volgend plan doorverwezen naar huisarts en plastische chirurgie en uit gelegd wat verder gedaan kon worden . Duidelijk en prettig ook bereikbaar behalve in het weekend niet en dat was even lastig !

Krijg niet het gevoel van we gaan er 100 % voor. Te weinig fysieke behandeling meer op het zelf oefenen. Kijk als dat zo is, heb ik geen fysiotherapie nodig. Oefenen doe ik al. De Fysiotherapeut van... Krijg niet het gevoel van we gaan er 100 % voor. Te weinig fysieke behandeling meer op het zelf oefenen. Kijk als dat zo is, heb ik geen fysiotherapie nodig. Oefenen doe ik al. De Fysiotherapeut van nu is niet meer de vakman van vroeger! Dus een volgende keer ga ik daar naar op zoek!