Aardige fysiotherapeut die steeds wisselende oefeningen deed!
Ik ging iedere keer weer blij naar huis, vanwege de efficiënte behandeling ter plekke en de vriendelijke, rustige manier waarop Martijn steeds duidelijk en geduldig uitlegde en liet zien (ook met...Ik ging iedere keer weer blij naar huis, vanwege de efficiënte behandeling ter plekke en de vriendelijke, rustige manier waarop Martijn steeds duidelijk en geduldig uitlegde en liet zien (ook met tekeningen) hoe en wat ik verder thuis kon oefenen. Ik ben zeer tevreden en heb geboft dat ik bij Martijn terecht kon.
Ik vind mijn fysiotherapeut een prettige man met wie ik zowel serieus als meer gemakkelijk contact kan hebben. Hij geeft duidelijk aan hoe mijn behandeling gaat en wat ik hier zelf in kan doen. Ook...Ik vind mijn fysiotherapeut een prettige man met wie ik zowel serieus als meer gemakkelijk contact kan hebben. Hij geeft duidelijk aan hoe mijn behandeling gaat en wat ik hier zelf in kan doen. Ook kan ik goed met hem praten over het mentale stuk dat bij herstel komt kijken.
Omdat ik een andere oplossing heb gevonden om sneller van de klacht af te komen
Mocht iemand op zoek zijn naar een goede praktijk voor fysiotherapie, dan raad ik jullie zeker aan.
Carolien Otto
Loyd is een geweldige fysiotherapeut. Als ik weer een therapeut nodig heb,dan kies ik hem weer ????
Deskundige
Alexandra Grootenhuis
Fijne begeleiding met goede aandacht voor wat nodig is.
Noor Schenck
Goede intake om de situatie te bepalen, de deskundigheid van Kevin was direct merkbaar, hij stelde goede vragen, luisterde vervolgens serieus naar de antwoorden en hij was elke keer heel vriendelijk!
Ik kwam al 20 jaar bij Devilee & Devilee met dezelfde klacht. Mijn fysiotherapeut is weg gegaan, maar mijn dossier is duidelijk niet overgedragen. De nieuwe fysiotherapeut wist niet wat ze met mij...Ik kwam al 20 jaar bij Devilee & Devilee met dezelfde klacht. Mijn fysiotherapeut is weg gegaan, maar mijn dossier is duidelijk niet overgedragen. De nieuwe fysiotherapeut wist niet wat ze met mij aan moest. Ik had een oedeemtherapeut nodig en die bleek er vervolgens niet te zijn.